spareslide
­
CITROËN

Citroën i Svendborg, Odense og Nyborg…

…Og ikke mindst vores nye værksted i Aarup…

…Står klar til at hjælpe med din bil

I hvilken forbindelse havde du senest din Citroën på værksted? Leverede værkstedet den service du havde forventet? Vi ved at kunderne ofte vælger at aflevere bilen på et værksted som de har fået anbefalet af venner, kollegaer eller familie – derfor er det vigtigt for CiPe:Care, at alle de kunder, der kommer forbi vores værksteder bliver mødt af en engageret mekaniker, der sikrer kunden en god oplevelse, og det skal være samme professionelle behandling de modtager, uanset om de afleverer deres bil i Svendborg, Odense, Nyborg eller Aarup.

Hvis bilen bryder ned, og skal på værksted, er det sjældent belejligt – flere kan derfor have behov for at leje en anden bil mens vi reparerer deres bil. Vi har derfor indgået et samarbejde med One2move, så du fortsat kan passe dit arbejde, få handlet ind og kørt børnene til fritidsaktiviteter, imens vi skruer på din bil. Prisen for et værkstedbesøg afhænger naturligvis af omfanget af reparationen, men som hovedregel kan man sige, at udskydelse af et nødvendigt værkstedbesøg er ligesom at udskyde besøget hos tandlægen – skaden bliver større, og regningen dyrere.

Book en tid til din bil!

Book tid med det samme,, og få glæden ved din Citroën tilbage.
Med venlige og dygtige mekanikere kommer man langt, men vi vil længere end langt. Derfor har vi sørget for at mekanikerne har værktøjet og måleinstrumenterne i orden, så vi kan servicere og reparere din Citroën, uanset hvilken skade den har fået.

Vi holder os hele tiden ajour med den nyeste udvikling inden for testudstyr, og vi står altid klar med gode råd angående vedligeholdelse og alle andre aspekter inden for vores ekspertområde.

Så har din Citroën fået et hug eller mangler du f.eks. en reservedel til den, så står vi klar til at hjælpe – og vi fikser det hele med et smil!

Besøg din lokale Peugeot-specialist på vores autoværksteder i Odense, Svendborg, Nyborg og Aarup på Fyn. Husk, vi reparerer også Peugeot og Renault.

Vi er i specialister i Renault, Citroën og Peugeot på vores værksteder i Odense, Svendborg, Nyborg og Aarup på Fyn.