spareslide
­
CITROËN

Citroën i Svendborg, Odense, Aarup og Nyborg

I hvilken forbindelse havde du senest din Citroën på værksted? Vil du have din bil serviceret og repareret af en specialist? Hos CiPe:Care er det vigtigt for os, at alle de kunder, der kommer forbi vores værksteder, bliver mødt af en engageret mekaniker, der sikrer kunden en god oplevelse. Det skal være samme professionelle behandling, du modtager, uanset om du afleverer din bil i Svendborg, Odense, Nyborg eller Aarup.

Vi holder os hele tiden ajour med den nyeste udvikling inden for testudstyr, og vi står altid klar med gode råd angående vedligeholdelse og alle andre aspekter inden for vores ekspertområde. Vi har sørget for at mekanikerne har værktøjet og måleinstrumenterne i orden, så vi kan servicere og reparere din Citroën, uanset hvilken skade den har fået.

Så har din Citroën fået et hug, eller mangler du f.eks. en reservedel til den? Så står vi klar til at hjælpe – og vi fikser det hele med et smil!

Book tid med det samme, og få glæden ved din Citroën tilbage.

Besøg din lokale Citroën-specialist på vores autoværksteder i Odense, Svendborg, Nyborg og Aarup på Fyn. Husk, vi reparerer også Peugeot og Renault.

BOOK EN TID NU
Citroën i Odense, Aarup, Svenborg og Nyborg