Velkommen hos CiPe:Care

Vi er i alt 30 medarbejdere på autoværkstedet CiPe:Care, som alle har begge ben på jorden. Vi laver alt mellem nummerpladerne – og har gjort dette siden 1995.

Bundne kontrakter er ikke vores kop te. Hos os har personlig og professionel betjening første prioritet – og så sætter vores mekanikere en ære i godt håndværk. Vi tilhører den frie del af branchen og lytter til hjertet og vores sunde fornuft, når vi giver dig gode råd og vejledning.

For os er det vigtigste, at du altid kører fra os med et smil på læben. Derfor sørger vi for den bedste og mest kompetente service til konkurrencedygtige priser. Vores otte uddannede, kvalificerede og engagerede automekanikere vil tage sig godt af din bil og sørge for, at alt er, som det skal være. Skulle det ske, at reparationen af din bil tager lidt tid, så har vi altid en lånebil til rådighed for dig. Om uheldet skulle være ude, eller din bil blot trænger til et ekstra tjek og lidt justeringer, så CiPe:Care klar.

Vi har kompetencerne til at tage os af de store, vanskelige opgaver, og vi giver os samtidig tid til at gå i de mindste detaljer. Hos os har personlig og professionel betjening første prioritet – og så sætter vores mekanikere stor ære i godt håndværk. Vi er eksperter indenfor vores fag, og vi giver gerne gode råd og vejledning. Hos os er du og din bil i trygge hænder.

Vi er i specialister i Renault, Citroën og Peugeot på vores værksteder i Odense, Svendborg, Nyborg og Aarup på Fyn.

CiPe:Care i Odense, Nyborg, Aarup og Svendborg