spareslide
­
PEUGEOT

Peugeot I Svendborg, Odense, Aarup og Nyborg

Hvor vigtigt er det for dig, at det er en ekspert, der tager sig af din Peugeot, når den skal repareres? Hvis dette er vigtigt, skal bilen afleveres hos CiPe:Care, når den skal på værksted – uanset om det er et almindeligt service, eller om din bil skal have en større reparation. Vi har valgt at specialisere os i reparation af franske biler og har derfor den nødvendige ekspertviden.

Efter vi har undersøgt din bil for mulige reparationer, vil du modtage et tilbud, der holder. For os er det vigtigt, at vores kunder forstår, hvad vi taler om. Derfor gennemgår vi altid reparationen og fakturaen punkt for punkt.

Vi er kun tilfredse, hvis vores kunder er tilfredse

Kundernes tilfredshed med vores håndtering af bilerne har betydet, at kundetilgangen er voksende, og vi er nu repræsenteret med værksteder i Svendborg, Odense, Nyborg og Aarup. Alle værkstederne er indrettet med det nyeste teknologiske autoudstyr, for at opnå de allerbedste resultater for kunderne.

Vi tager os af alle de problemer, der opstår i forbindelse med køredygtigheden af din bil, uanset om den bare har behov for lidt finjustering, eller om den har fået en stor bule eller knust rude – vi fikser det hele med et smil!

Besøg din lokale Peugeot-specialist på vores autoværksteder i Odense, Svendborg, Nyborg og Aarup på Fyn. Husk, vi reparerer også Citroën og Renault.

Book tid med det samme, og få glæden ved din Peugeot tilbage.

BOOK EN TID NU
Peugeot service i Odense, Aarup, Svendborg og Nyborg