spareslide
­
PEUGEOT

Peugeot I Svendborg, Odense og Nyborg

Nu også i Aarup

Hvor vigtigt er det for dig, at det er en ekspert, der tager sig af din Peugeot, når den skal repareres? Hvis det er vigtigt, skal bilen afleveres hos CiPe:Care, når den skal på værksted – uanset om det er et almindeligt service, eller om din bil skal have en større reparation. Vi har valgt at specialisere os i reparation af franske biler, og har derfor den nødvendige ekspertviden.

Kundernes tilfredshed med vores håndtering af bilerne har betydet, at kundetilgangen er voksende. Vi har derfor åbnet endnu et Peugeot-værksted – denne gang i Aarup, og vi er dermed repræsenteret med værksteder i Svendborg, Odense, Nyborg og Aarup – allesammen er indrettet med det nyeste teknologiske autoudstyr, for at opnå de allerbedste resultater for kunderne.
Efter vi har undersøgt din bil for mulige reparationer, vil du modtage et tilbud der holder. For os er det vigtigt, at vores kunder forstår, hvad vi taler om. Derfor gennemgår vi altid reparationen og fakturaen punkt for punkt.

Vi tager os af alle de problemer, der opstår i forbindelse med køredygtigheden af din bil, uanset om den kun småskranter og derfor har behov for lidt finjustering, eller om den har fået en stor bule eller knust rude – vi fikser det hele med et smil!

Book en tid til din bil!

Book tid med det samme, og få glæden ved din Peugeot tilbage.
Besøg din lokale Peugeot-specialist på vores autoværksteder i Odense, Svendborg, Nyborg og Aarup på Fyn. Husk, vi reparerer også Citroën og Renault.

Vi er i specialister i Renault, Citroën og Peugeot på vores værksteder i Odense, Svendborg, Nyborg og Aarup på Fyn.