spareslide
­
Renault

Renault i Svendborg, Aarup, Nyborg og Odense

CiPe:Care har gennem en årrække specialiseret sig i reparation af franske biler, hvorfor det har været naturligt at ansætte specialister, der kender Renault helt ind til benet. Det betyder, at du på vores værksteder i Odense, Svendborg, Nyborg og Aarup nu kan aflevere din Renault og være helt tryg ved, at bilen er i de rette hænder.

Fransk specialist

Som fransk specialist kræver det ekspertise og det rette værktøj for at holde et højteknologisk maskineri, som en Renault er, godt kørende. Det er derfor af højeste prioritet for os, at vores værksteder har de fornødne hjælpemidler og reservedele til at fikse din bil, så der ikke opstår slinger i valsen eller grus i maskineriet.

Vi er altid opdaterede på det seneste nye inden for tests, udstyr, vedligeholdelse og vejledning. Alt hvad der vedrører franske biler er vores passion. Af samme årsag vil vi anbefale dig at kontakte os, hvis du mangler en særlig del til din Renault – også selv om andre ikke har kunnet hjælpe med at skaffe den. Med vores speciale i franske biler har vi også alle de bedste kontakter til leverandørerne i Frankring. Er der nogen, der kan hjælpe med din Renault, så er det CiPe:Care.

For at gøre det nemt for dig, har vi selvfølgelig altid et godt tilbud på en lånebil, hvis dette skulle blive nødvendigt.

Book en tid

Besøg din lokale Citroën-specialist på vores autoværksteder i Odense, Svendborg, Nyborg og Aarup på Fyn. Husk, vi reparerer også Peugeot og Citroën.

Book tid med det samme, og få glæden ved din Citroën tilbage.

Renault i Odense, Svendborg, Aarup og Nyborg
BOOK EN TID NU