Din lokale automekaniker

Autoværksted i Nyborg

Hos Autoværkstedet CiPe:Care i Nyborg laver vi alt mellem nummerpladerne – fra service til reparation af skader.

CipeCare

Book tid på vores værksteder her

Mekanikere på en mission

Hver dag går vi på arbejde for at holde dig godt kørende. Og med mere end 25 år i branchen har vi set det meste. Det betyder ikke noget for os, om du kører Mercedes eller Mazda: Vi kan lave stort set alle biler og modeller. Når det er sagt: Vi har en forkærlighed for de franske biler, så kører du Citroën, Peugeot eller Renault, så er vi det helt rette værksted for dig og din bil.

afspil CipeCare-Nyborg-film
Afspil video om afspil CipeCare-Nyborg-film

Speciale i franske biler

Om du bor i Langeskov eller Korsør, det betyder ikke noget for os. Når du kommer på autoværkstedet i Nyborg, tager vi os af din bil som en af vor egne. Om du kører i en fransk bil eller ej, så sørger vi altid for, at du bliver godt kørende igen.

Erfarne mekanikere

25 år i branchen. Vi har set og prøvet det meste. Men vi er hverken gamle, grå eller kedelige. Vi sørger hele tiden for at forny os, så du får den bedste service.

Service som det bør være

Få en grundig og kvalificeret gennemgang af din bil. Og kør afsted med et ægte stempel i dit servicehæfte – som det bør være.

Du kører afsted med et smil

For nogle er en bil et transportmiddel. For andre er det ens kæreste eje. Uanset, om du er den første eller den anden type, sørger vi for, at du bliver godt kørende igen

Du skal køre glad afsted

Når du kører ind forbi vores autoværksted i Nyborg, gør vi alt, hvad vi kan for, at du kører afsted med et smil på læben – i din egen bil, eller en du låner af os.

Lånebiler

Nogle gange kan du desværre ikke køre afsted i din egen bil. Så er det godt, at vi altid har lånebiler på lager. Spørg, og du skal låne.

Reparation af skader

Din bil har fået en lille ridse, en stor bule eller bare et stenslag i ruden. Hvad gør du? Du ringer til os. Vi tager os af din bil, som var det en af vor egne.

Bilsalg i Nyborg

Vi forhandler ikke nye biler. Men vi forhandler brugte. Skulle du være på udkig efter en ny brugt bil, så kan du altid ringe til os.

Prisen er prisen

Det er aldrig sjovt at blive negativt overrasket. Det sker aldrig hos os. Hos CiPe:Care er en aftale en aftale. Prisen er prisen. Opdager vi, at der er brug for mere arbejde på din bil, så fortæller vi dig om det, inden vi laver det.

Find os

CiPe:Care Nyborg ligger på Falstervej 14, 5800. Tæt på motorvej og Nyborg centrum. Mangler du et godt, pålideligt og troværdigt autoværksted i Nyborg med dygtige mekanikere, så sving ind forbi dine lokale CiPe:Care-afdeling.

3 års garanti på alle reparationer

Vi mener det, når vi siger, at vi tager os af din bil som en af vor egne. Vi yder altid 3 års garanti på alle reparationer. Det er en tryghed for dig som kunde, men også et signal udadtil: Vi står på mål for vores arbejde.

Book tid her