Din lokale automekaniker

Autoværksted i Nyborg

Hos Autoværkstedet CiPe:Care i Nyborg laver vi alt mellem nummerpladerne – fra service til reparation af skader.

cipecar

Book tid på vores værksteder her

Mekanikere på en mission

Hver dag går vi på arbejde for at holde dig godt kørende. Og med mere end 25 år i branchen har vi set det meste. Det betyder ikke noget for os, om du kører Mercedes eller Mazda: Vi kan lave stort set alle biler og modeller. Når det er sagt: Vi har en forkærlighed for de franske biler, så kører du Citroën, Peugeot eller Renault, så er vi det helt rette værksted for dig og din bil.

afspil CipeCare-Nyborg-film
Afspil video om afspil CipeCare-Nyborg-film

Speciale i franske biler

Om du bor i Langeskov eller Korsør, det betyder ikke noget for os. Når du kommer på autoværkstedet i Nyborg, tager vi os af din bil som en af vor egne. Om du kører i en fransk bil eller ej, så sørger vi altid for, at du bliver godt kørende igen.

Erfarne mekanikere

25 år i branchen. Vi har set og prøvet det meste. Men vi er hverken gamle, grå eller kedelige. Vi sørger hele tiden for at forny os, så du får den bedste service.

Service som det bør være

Få en grundig og kvalificeret gennemgang af din bil. Og kør afsted med et ægte stempel i dit servicehæfte – som det bør være.

Du kører afsted med et smil

For nogle er en bil et transportmiddel. For andre er det ens kæreste eje. Uanset, om du er den første eller den anden type, sørger vi for, at du bliver godt kørende igen

Du skal køre glad afsted

Når du kører ind forbi vores autoværksted i Nyborg, gør vi alt, hvad vi kan for, at du kører afsted med et smil på læben – i din egen bil, eller en du låner af os.

Lånebiler

Nogle gange kan du desværre ikke køre afsted i din egen bil. Så er det godt, at vi altid har lånebiler på lager. Spørg, og du skal låne.

Reparation af skader

Din bil har fået en lille ridse, en stor bule eller bare et stenslag i ruden. Hvad gør du? Du ringer til os. Vi tager os af din bil, som var det en af vor egne.

Bilsalg i Nyborg

Vi forhandler ikke nye biler. Men vi forhandler brugte. Skulle du være på udkig efter en ny brugt bil, så kan du altid ringe til os.

Prisen er prisen

Det er aldrig sjovt at blive negativt overrasket. Det sker aldrig hos os. Hos CiPe:Care er en aftale en aftale. Prisen er prisen. Opdager vi, at der er brug for mere arbejde på din bil, så fortæller vi dig om det, inden vi laver det.

Find os

CiPe:Care Nyborg ligger på Falstervej 14, 5800. Tæt på motorvej og Nyborg centrum. Mangler du et godt, pålideligt og troværdigt autoværksted i Nyborg med dygtige mekanikere, så sving ind forbi dine lokale CiPe:Care-afdeling.

Bekræftet
Jonas gør det nemt at være kunde hos… Jonas gør det nemt at være kunde hos CiPeCare. I er smilende og professionelle
Morten
Morten
13. Maj, 2022.
Bekræftet
Super service. Super service. Jeg er glad og tryg👌
Dorte Pia Højkilde Danielsen
Dorte Pia Højkilde Danielsen
11. Maj, 2022.
Bekræftet
CiPe:Care Nyborg har et højt niveau CiPe:Care Nyborg er på alle måder en positiv oplevelse. Super godt arbejde, dejlig service og umådelig fleksibel og behagelig behandling. Og så til en fornuftig pris. Selvom man bor i København er det fortsat det bedste sted at køre sin bil hen. Har netop fået lavet en større skade og fik kyndig og saglig vejledning i forløbet. Tak til Pajtim og Co.
Elisabeth
Elisabeth
29. April, 2022.
Bekræftet
Byens bedste værksted Super service som altid hos cipecare. Hurtig reparation trods det var påske. Kan klart anbefale cipecare til alle andre. 5 stjerner herfra.
Henrik Rasmussen
Henrik Rasmussen
29. April, 2022.
Bekræftet
God service God service, bilen virker som ny, fair priser.
Benny Jørgensen
Benny Jørgensen
29. April, 2022.
Bekræftet
Som altid Som altid. Perfekt service på alle områder
Suzie Aulenbach Kyle
Suzie Aulenbach Kyle
14. April, 2022.
Bekræftet
Har brugt værkstedet i mange år Har brugt værkstedet i mange år, med forskellige opgaver. Altid top service og engagement. Prøv det, du bliver ikke skuffet. Super personale såvel Odense som Svendborg.
Erik Lemming
Erik Lemming
9. April, 2022.
Bekræftet
Der er altid en god stemning på… Der er altid en god stemning på kontoret, de gange jeg har været forbi Og denne gang med et andet mærke end en PeugeotSå jeg kan klart anbefale Cipe CareCS Montage
Claus Hansen
Claus Hansen
26. Marts, 2022.
Bekræftet
God service og høflig betjening God service og høflig betjening
Torben Dam
Torben Dam
25. Marts, 2022.
Bekræftet
👍🏻 herfra Der er bare styr på alt,og folk ved hvad de snakker om, kun 👍🏻 herfra af 🤗
Allan Sølvbjerg Færch
Allan Sølvbjerg Færch
24. Marts, 2022.

3 års garanti på alle reparationer

Vi mener det, når vi siger, at vi tager os af din bil som en af vor egne. Vi yder altid 3 års garanti på alle reparationer. Det er en tryghed for dig som kunde, men også et signal udadtil: Vi står på mål for vores arbejde.

Book tid her