El- og hybridbiler

Din bil kører på strøm. Det ændrer ikke noget for os.

Der har været fart på udviklingen inden for el- og hybridbiler. Ifølge FDM er cirka hver tredje nysalg i 2023 en elbil – det er vildt. Men så længe bilen har fire hjul, er vi klar til at holde dig godt kørende.

CipeCare

Bremser

Du bremser ved at slippe speederen. Sådan fungerer det i alle elbiler. Det betyder, at du ikke bruger dine bremser – og når bilen så står stille i fugtigt vejr, ruster bremserne. Ingen alarm. Vi skifter dem for dig.

Dæk

Elbilernes gennemsnitlige kampvægt er højere end ved traditionelle benzin- og dieselbiler. Og det slider på dækkene. Typisk ser vi, at fire dæk holder et par sæsoner. Du er vant til at køre fem eller seks. Vi skifter gerne dine dæk, så du igen har godt greb på vejen.

Varmepumpe

Mange nye elbiler kommer med indbygget varmepumpe, som både kan varme bilen op og også holde den kold. Varmepumpen skal serviceres – og det skal gøres efter alle kunstens regler – ellers kan det blive dyrt. Hvis du ikke bruger den “rigtige” olie, så skal hele anlægget skiftes. Det er dyrt. Lad os klare det for dig.

Vi har holdt Fyn godt kørende i mere end 25 år

Vi tager os af din bil som en af vores egne. Vi er et fynsk autoværksted med speciale i franske biler. Vores opgave er at holde dig kørende, uanset om du er privatperson eller virksomhed. Du skal altid køre glad afsted. Og det sørger vores mekanikere for.

Det gode håndværk

Vores mekanikere er på en mission. Sådan har det været fra dag ét, og det gælder stadig her 25 år senere. Vi har fokus på franske biler, men vi har skam også kunder, som ikke kører en fransk bil. Vi håndterer dagligt mange forskellige bilmærker. Ekspertisen fejler intet. Heller ikke, når det kommer til elbiler.

Fokus på franske biler

Citroën, Peugeot, Renault. Oui. Vi har fokuseret på de franske biler i snart tre årtier. Vores mekanikere har set og prøvet det meste.

Vi gør en forskel for vores kunder ved at holde dem kørende. For en bil er ikke bare en bil. I dag er biler højteknologiske maskiner, som kræver både specialistviden og særligt værktøj at tage sig af – vi har begge dele. Det er lige meget for os, om du kører på strøm, på benzin eller på diesel.

Book tid på vores værksteder her

Book tid her

Find nærmeste værksted her:

Odense

Østerbro 2
5000 Odense C
Telefon: 66 19 39 00

Åbningstider:
Mandag-Torsdag: 7.00 – 16.30
Fredag: 7.00 – 15.30

Find vej…

Nyborg

Falstervej 14
5800 Nyborg
Telefon: 65 31 41 60

Åbningstider:
Mandag-Torsdag: 7.00 – 16.30
Fredag: 7.00 – 15.30

Find vej…

Svendborg

Grønnemosevej 20
5700 Svendborg
Telefon: 66 19 39 00

Åbningstider:
Mandag-Torsdag: 7.00 – 16.30
Fredag: 7.00 – 15.30

Find vej…