Skadecenter

Din bil har fået en skade. Hvad nu?

Du kommer igen på rette vej, når du får din bil på et CiPe:Care-værksted. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber.

CiPe:Care-bil
CiPe:Care skadecenter - forskring
Afspil video

Sådan bliver din bil god igen

Du opdager noget interessant, når du tager din bil på et CiPe:Care-værksted. Mekanikerne smiler til dig. Men det er ikke det eneste. Dine bekymringer er velkendte for vores mekanikere. De ved, hvordan forsikringsselskaberne er. Hos os får du det hele forklaret. Vores erfaring bliver din erfaring.

1

Du kontakter dit forsikringsselskab

Du skal hurtigst muligt kontakte dit forsikringsselskab. De henviser dig til et værksted. Selvom dit forsikringsselskab anbefaler dig et værksted, kan du selv vælge. Det er meget få klar over. Det er din bil, og valget af værksted er op til dig.

2

Du vælger et CiPe:Care-værksted

Nogle vil sige, at din bil kommer i bedre stand, end den var før uheldet. Sådan er det på CiPe:Care-værksteder. Du får endda 3 års garanti på reparation, og din bil bliver vasket og rengjort.

3

Du kører videre i vores lånebil

Du skal ikke bekymre dig, mens din bil er på værksted. Du kan stadigvæk komme fra a til b – bare i en af vores lånebiler. Det er gratis, indtil din egen bil er klar igen. Det må også være betryggende at vide, at din karrosseriteknikers arbejde har et Eurogarant kvalitetsstempel. Det er din garanti for godt håndværk.

Få dine spørgsmål besvaret

Vi har samlet de mest stillede spørgsmål her:

Må jeg selv vælge værksted?

Ja, du vælger selv. Din fabrikant må ikke blande sig, og dit forsikringsselskab må heller ikke. Men du bør vælge et autoværksted med erfaring – ligesom vores.

Hvad gør jeg med forsikring?

Det er os, som vurderer din skade. Det er op til dit forsikringsselskab, om du får dækning. Snakken med forsikringsselskabet tager vi. Du skal ikke gøre noget.

Er min bil totalskadet?

Det kan være, at din bil er totalskadet. Totalskadet betyder, at skaden overgår 75% af din bils handelsværdi. Det er din karosseritekniker, som vurderer skadens omfang.

Hvorfor CiPe:Care?

Erfaring er vores ekspertise. Ingenting kommer bag på os. Der er ikke dét, vi ikke har set. Sådan er det, når man har lavet det samme hver dag siden 1995.

Jacob Ravn

Få hjælp med det samme

Hvis uheldet er sket udenfor vores åbningstid, kan du aflevere bilen på et af vores værksteder. Vores mekanikere kontakter dig, når de møder ind.

Valget er dit

Hvis din skade er en forsikringsskade, kan du frit vælge, hvem der skal ordne din bil. Dit forsikringsselskab anbefaler dig typisk et værksted, men du kan helt selv vælge. Valget er dit. Vi anbefaler at vælge et CiPe:Care-værksted.

Eurogarant er din sikkerhed og garanti for godt håndværk

Troværdighed, effektivitet og kvalitet. Vores værksteder er alle Eurogarant-certificeret.

Medlem af EuroGarant
Bekræftet
Jonas gør det nemt at være kunde hos… Jonas gør det nemt at være kunde hos CiPeCare. I er smilende og professionelle
Morten
Morten
13. Maj, 2022.
Bekræftet
Super service. Super service. Jeg er glad og tryg👌
Dorte Pia Højkilde Danielsen
Dorte Pia Højkilde Danielsen
11. Maj, 2022.
Bekræftet
CiPe:Care Nyborg har et højt niveau CiPe:Care Nyborg er på alle måder en positiv oplevelse. Super godt arbejde, dejlig service og umådelig fleksibel og behagelig behandling. Og så til en fornuftig pris. Selvom man bor i København er det fortsat det bedste sted at køre sin bil hen. Har netop fået lavet en større skade og fik kyndig og saglig vejledning i forløbet. Tak til Pajtim og Co.
Elisabeth
Elisabeth
29. April, 2022.
Bekræftet
Byens bedste værksted Super service som altid hos cipecare. Hurtig reparation trods det var påske. Kan klart anbefale cipecare til alle andre. 5 stjerner herfra.
Henrik Rasmussen
Henrik Rasmussen
29. April, 2022.
Bekræftet
God service God service, bilen virker som ny, fair priser.
Benny Jørgensen
Benny Jørgensen
29. April, 2022.
Bekræftet
Som altid Som altid. Perfekt service på alle områder
Suzie Aulenbach Kyle
Suzie Aulenbach Kyle
14. April, 2022.
Bekræftet
Har brugt værkstedet i mange år Har brugt værkstedet i mange år, med forskellige opgaver. Altid top service og engagement. Prøv det, du bliver ikke skuffet. Super personale såvel Odense som Svendborg.
Erik Lemming
Erik Lemming
9. April, 2022.
Bekræftet
Der er altid en god stemning på… Der er altid en god stemning på kontoret, de gange jeg har været forbi Og denne gang med et andet mærke end en PeugeotSå jeg kan klart anbefale Cipe CareCS Montage
Claus Hansen
Claus Hansen
26. Marts, 2022.
Bekræftet
God service og høflig betjening God service og høflig betjening
Torben Dam
Torben Dam
25. Marts, 2022.
Bekræftet
👍🏻 herfra Der er bare styr på alt,og folk ved hvad de snakker om, kun 👍🏻 herfra af 🤗
Allan Sølvbjerg Færch
Allan Sølvbjerg Færch
24. Marts, 2022.

Book tid på vores værksteder her

Spørg en mekaniker

Book tid her