Skadecenter

Din bil har fået en skade. Hvad nu?

Du kommer igen på rette vej, når du får din bil på et CiPe:Care-værksted. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber.

CiPe:Care-bil
CiPe:Care skadecenter - forskring
Afspil video

Sådan bliver din bil god igen

Du opdager noget interessant, når du tager din bil på et CiPe:Care-værksted. Mekanikerne smiler til dig. Men det er ikke det eneste. Dine bekymringer er velkendte for vores mekanikere. De ved, hvordan forsikringsselskaberne er. Hos os får du det hele forklaret. Vores erfaring bliver din erfaring.

1

Du kontakter dit forsikringsselskab

Du skal hurtigst muligt kontakte dit forsikringsselskab. De henviser dig til et værksted. Selvom dit forsikringsselskab anbefaler dig et værksted, kan du selv vælge. Det er meget få klar over. Det er din bil, og valget af værksted er op til dig.

2

Du vælger et CiPe:Care-værksted

Nogle vil sige, at din bil kommer i bedre stand, end den var før uheldet. Sådan er det på CiPe:Care-værksteder. Du får endda 3 års garanti på reparation, og din bil bliver vasket og rengjort.

3

Du kører videre i vores lånebil

Du skal ikke bekymre dig, mens din bil er på værksted. Du kan stadigvæk komme fra a til b – bare i en af vores lånebiler. Det er gratis, indtil din egen bil er klar igen. Det må også være betryggende at vide, at din karrosseriteknikers arbejde har et Eurogarant kvalitetsstempel. Det er din garanti for godt håndværk.

Få dine spørgsmål besvaret

Vi har samlet de mest stillede spørgsmål her:

Må jeg selv vælge værksted?

Ja, du vælger selv. Din fabrikant må ikke blande sig, og dit forsikringsselskab må heller ikke. Men du bør vælge et autoværksted med erfaring – ligesom vores.

Hvad gør jeg med forsikring?

Det er os, som vurderer din skade. Det er op til dit forsikringsselskab, om du får dækning. Snakken med forsikringsselskabet tager vi. Du skal ikke gøre noget.

Er min bil totalskadet?

Det kan være, at din bil er totalskadet. Totalskadet betyder, at skaden overgår 75% af din bils handelsværdi. Det er din karosseritekniker, som vurderer skadens omfang.

Hvorfor CiPe:Care?

Erfaring er vores ekspertise. Ingenting kommer bag på os. Der er ikke dét, vi ikke har set. Sådan er det, når man har lavet det samme hver dag siden 1995.

Jacob Ravn

Få hjælp med det samme

Hvis uheldet er sket udenfor vores åbningstid, kan du aflevere bilen på et af vores værksteder. Vores mekanikere kontakter dig, når de møder ind.

Valget er dit

Hvis din skade er en forsikringsskade, kan du frit vælge, hvem der skal ordne din bil. Dit forsikringsselskab anbefaler dig typisk et værksted, men du kan helt selv vælge. Valget er dit. Vi anbefaler at vælge et CiPe:Care-værksted.

Eurogarant er din sikkerhed og garanti for godt håndværk

Troværdighed, effektivitet og kvalitet. Vores værksteder er alle Eurogarant-certificeret.

Medlem af EuroGarant

Book tid på vores værksteder her

Spørg en mekaniker

Book tid her