Skadecenter

Din bil har fået en skade. Hvad nu?

Du kommer igen på rette vej, når du får din bil på et CiPe:Care-værksted. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber.

CiPe:Care-bil
CiPe:Care skadecenter - forskring
Afspil video

Sådan bliver din bil god igen

Du opdager noget interessant, når du tager din bil på et CiPe:Care-værksted. Mekanikerne smiler til dig. Men det er ikke det eneste. Dine bekymringer er velkendte for vores mekanikere. De ved, hvordan forsikringsselskaberne er. Hos os får du det hele forklaret. Vores erfaring bliver din erfaring.

1

Du kontakter dit forsikringsselskab

Du skal hurtigst muligt kontakte dit forsikringsselskab. De henviser dig til et værksted. Selvom dit forsikringsselskab anbefaler dig et værksted, kan du selv vælge. Det er meget få klar over. Det er din bil, og valget af værksted er op til dig.

2

Du vælger et CiPe:Care-værksted

Nogle vil sige, at din bil kommer i bedre stand, end den var før uheldet. Sådan er det på CiPe:Care-værksteder. Du får endda 3 års garanti på reparation, og din bil bliver vasket og rengjort.

3

Du kører videre i vores lånebil

Du skal ikke bekymre dig, mens din bil er på værksted. Du kan stadigvæk komme fra a til b – bare i en af vores lånebiler. Det er gratis, indtil din egen bil er klar igen. Det må også være betryggende at vide, at din karrosseriteknikers arbejde har et Eurogarant kvalitetsstempel. Det er din garanti for godt håndværk.

Få dine spørgsmål besvaret

Vi har samlet de mest stillede spørgsmål her:

Må jeg selv vælge værksted?

Ja, du vælger selv. Din fabrikant må ikke blande sig, og dit forsikringsselskab må heller ikke. Men du bør vælge et autoværksted med erfaring – ligesom vores.

Hvad gør jeg med forsikring?

Det er os, som vurderer din skade. Det er op til dit forsikringsselskab, om du får dækning. Snakken med forsikringsselskabet tager vi. Du skal ikke gøre noget.

Er min bil totalskadet?

Det kan være, at din bil er totalskadet. Totalskadet betyder, at skaden overgår 75% af din bils handelsværdi. Det er din karosseritekniker, som vurderer skadens omfang.

Hvorfor CiPe:Care?

Erfaring er vores ekspertise. Ingenting kommer bag på os. Der er ikke dét, vi ikke har set. Sådan er det, når man har lavet det samme hver dag siden 1995.

Jacob Ravn

Få hjælp med det samme

Hvis uheldet er sket udenfor vores åbningstid, kan du aflevere bilen på et af vores værksteder. Vores mekanikere kontakter dig, når de møder ind.

Valget er dit

Hvis din skade er en forsikringsskade, kan du frit vælge, hvem der skal ordne din bil. Dit forsikringsselskab anbefaler dig typisk et værksted, men du kan helt selv vælge. Valget er dit. Vi anbefaler at vælge et CiPe:Care-værksted.

Eurogarant er din sikkerhed og garanti for godt håndværk

Troværdighed, effektivitet og kvalitet. Vores værksteder er alle Eurogarant-certificeret.

Medlem af EuroGarant
Christian Nielsen
Christian Nielsen
13. September, 2020.
Bekræftet
Ringede med et problem med bilen og fik en tid til tjek dagen efter. Her blev problemet lokaliseret hurtigt og jeg kom igen senere på dagen, hvor problemet blev afhjulpet. Personalet var rigtig flinke og udviste stor fleksibilitet under reparationen. Meget anbefalelsesværdigt til reparation af bil.
Kim
Kim
7. September, 2020.
Bekræftet
Altid dygtige og engagerede mekanikere; god og hyggelig stemning og venlig kundebetjening - og det hele til absolut fair priser. Min allerbedste anbefaling herfra !
Trine Strandgaard
Trine Strandgaard
18. Juni, 2020.
Bekræftet
De hjalp os i en akut situation og var så søde at presse os ind! Sødt personale! Kan anbefales 100%
Carsten Henriksen
Carsten Henriksen
30. Januar, 2020.
Bekræftet
Bruger værkstedet i Svendborg. Altid god service og til rimelige priser. Er altid klar til at hjælpe ved små akutte problemer og større ting altid til aftalt tid og pris, Har givet god rådgivning ifm. køb af "ny" bil.
Per
Per
14. November, 2019.
Bekræftet
Både jeg og mit netværk oplever super service, fair priser, god rådgivning og masser god energi, når vi bruger CIPe:Care. Så den varmeste anbefaling her fra 👍👍
Christian Fruergaard
Christian Fruergaard
9. August, 2019.
Bekræftet
Første gang jeg fik bilen repareret til omsyn og sikke en god behandling, virkelig venligt personale og en rigtig god pris jeg ikke tror jeg kunne få bedre andre steder. Vi ses helt sikkert næste gang! 🙂 Tak for god behandling og ikke mindst en god pris 😉
Michael Blidegn
Michael Blidegn
7. Juni, 2019.
Bekræftet
Fantastisk værksted! Servicen og fagligheden er i top. Det er altid med et smil man bliver mødt og den faglige kompetence er i i top. Hver gang jeg har besøgt værkstedet har jeg fået en bil tilbage der kører perfekt! Fantastisk personale!
Priyam B Jacobsen
Priyam B Jacobsen
10. Maj, 2019.
Bekræftet
Tak for bilvask, den ekstra service vi fik sammen med årlig dæk skift.
John Jensen
John Jensen
10. Maj, 2019.
Bekræftet
5 store stjerner herfra altid dejlig god betjening god kommunikation bilen bliver lavet perfekt alt er bare i orden.
Birthe Rasmussen
Birthe Rasmussen
3. Maj, 2019.
Bekræftet
Jeg har været kunde ved Cipe:Care i Nyborg i mange år! Her bliver der altid ydet en god betjening og god service. Værkstedet leverer altid et fagligt kompetent stykke arbejde. Afleverer trygt min bil her. Pajtim og John, er altid super venlige og imødekommende!

Book tid på vores værksteder her

Spørg en mekaniker

Book tid her