skade
­
SKADECENTER

Skadecenter i Odense, Svendborg, Nyborg og Aarup

Er der én, der har bulet din bil – eller kom du selv for tæt på, så sørger vores pladeværksted for, at den bliver fin igen.

Du kan samtidig overlade alt det med forsikringen til os, og du kan få råd og vejledning om handelsværdier. Hvis der er en modpart indblandet, håndterer vi gerne sagen, så du ikke skal bruge krudt på det. Forruder og skader efter stenslag klarer vi selvfølgelig også. Der er ikke dét, som vi ikke kan klare. Hvis du ikke kan undvære bilen, imens den er på værksted, stiller vi naturligvis gerne en lånebil til rådighed.

Vi er Eurogarant® certificerede, hvilket betyder, at vi udbedrer skader og lakerer biler i henhold til fabrikkernes vejledning og sikrer dermed garantiforhold i alle biler. Eurogarant® har indført en smiley-ordning, som er direkte tilknyttet FDMs kvalitetskontrol, hvilket kort fortalt sikrer en høj kvalitet og vedvarende sikkerhed i bilen, også efter en skade er udbedret!

Vi er specialister i Renault, Citroën og Peugeot, men tager os af alle biler.

Kontakt vores skadecenter for yderligere information. Du finder kontaktinformationerne til vores lokationer nederst på siden.

Skadecenter CiPe:Care

certified system