Du kan lease din næste bil her

Flexleasing til privat og erhverv

Du har drømmen, vi har bilen. Via vores samarbejde med Accept Leasing kan vi hjælpe dig med flexleasing af din næste bil. Uanset, om det er til privat eller erhverv.

CiPe:Care-bil

Drømmebilen venter lige om hjørnet

Du binder ikke dine penge i en bil

Leasing er attraktivt for både privat- og erhvervskunder, da du ikke ejer bilen og dermed ikke binder dine penge i den. Din kapitalbinding bliver derfor helt naturligt mindre.

Din drømmebil kan leases

Har du altid drømt at køre en i Porsche eller måske en Mercedes? Drømmen behøver ikke at være en drøm. Vælger du at lease en bil gennem os er hjemtagelse af alle biler inkluderet i prisen – inklusiv alle processer samt papirarbejde.

Du taber mindre

Alle biler taber værdi over tid – det kan hverken du eller vi gøre noget ved. Ved at lease frem for at købe minimerer du omkostninger, og bilen mister dermed mindre værdi, når alle tal er lagt sammen.

Lars ville lease

Lars, en af vores gode kunder, havde i en længere periode været på udkig efter en ny bil … men han fandt aldrig lige den bil, han gik og drømte om. En dag, hvor Lars kom forbi værkstedet med sin (daværende) bil, faldt han i snak med en af vores værkfører. Snakken faldt på leasing …

Leasing? Det var Lars’ første reaktion. Jeg skal ikke lease. Jeg skal købe. Snakken gik. Lars kunne stille og roligt begynde at mærke, at det dér leasing …det var måske ikke så tosset.

Og lige med ét. Lars var solgt. Han skulle lease.


I dag leaser Lars

Beslutningen blev taget sammen med en af vores værkfører. Det var som om, at alting faldt på plads. Lars havde altid drømt om at køre i en Mercedes GLC300 – og nu gik drømmen i opfyldelse. CiPe:Care og Accept Leasing stod for alt papirarbejde og proces.

I dag leaser Lars sin drømmebil, en Mercedes GLC300.

Vi samarbejder med Accept Leasing for at give dig de aller bedste priser og udbud af spændende biler til leasing. Tryk på logoet her og se vores store arkiv af aktuelle biler og udregn din månedlige ydelse – både for private og erhverv.

Book tid her