Din lokale automekaniker

Autoværksted i Odense

Har du problemer med din bil, eller skal den til service? Hos Autoværkstedet CiPe:Care i Odense kan vi hjælpe dig med begge dele.

cipecar

Book tid på vores værksteder her

Mere end 25 års erfaring

Vi har efterhånden set det meste. Fra Peugeot til Renault. Fra Kia til VW. Biler er på de fleste områder ens: De har fire hjul, de har en motor, de har et instrumentbræt. Det er måske lidt en forsimpling, men det er også din tryghed. For, når din bil ikke vil starte, har vi sandsynligvis set det før.

Cipe:Care er specialister i franske biler men mestrer også alle andre
Afspil video

Dit lokale autoværksted i Odense

Om du er fra Middelfart, Nyborg eller Svendborg; vi gør alt, hvad vi kan, for at du og din bil føler sig velkommen. Vi ta’r os af din bil, som var det en af vor egne. Du skal altid forvente mere af din lokale CiPe:Care-afdeling.

Lånebil

Når du skal have lavet noget på din bil, kan du altid køre fra vores værksted i en af vores lånebiler. Vi har flere end 70 på lager.

Dygtige mekanikere

Vores erfaring bliver din. Med mere end 25 års erfaring har vi lavet det meste. Selvom vi har været i branchen i mange år, fornyer vi os. Vi er med på beatet.

Går til opgaven med et smil

For nogle er en bil et transportmiddel. For andre er det ens kæreste eje. Uanset, om du er den første eller den anden, sørger vi for, at du bliver godt kørende igen – selvfølgelig med et smil på læben og et glimt i øjet.

Sådan hjælper vi dig godt videre

Når du kører ind forbi dit lokale CiPe:Care-autoværksted, er du aldrig på afveje. Vi sørger for, at du og din bil igen bliver godt kørende.

Når bilen giver bøvl

Når en lampe lyser, eller når din bil ikke vil starte, kan du altid tage kontakt til os. Vi hjælper dig godt videre.

Reparation af skader

En lille rids. En stor bule. Det betyder ikke noget for os, men det betyder noget for dig. Lad os få den rettet ud, så du kan komme godt videre.

Serviceeftersyn med ægte stempel

Du får svar på, hvordan din bils tilstand er. Vores mekaniker går mere end 30 punkter igennem. Hver en afkrog bliver undersøgt. Det sikrer dig, at du ikke går i stå på motorvejen.

Bilsyn

Når din bil skal til syn, kan vi syne den for dig – i samarbejde med Bilsyn Plus. Vores faste og erfarne synsmand, Kurt Andersen, klarer alle dine periodesyn og omsyn op til 3.5000 kg.

Sådan finder du os

CiPe:Care Odense ligger på Østerbro 2, 5000. Tæt på centrum, tæt på alting. Hvis du er på udkig efter en automekaniker i Odense og omegn, sving ind forbi din lokale CiPe:Care-afdeling i Odense.

Bekræftet
Jonas gør det nemt at være kunde hos… Jonas gør det nemt at være kunde hos CiPeCare. I er smilende og professionelle
Morten
Morten
13. Maj, 2022.
Bekræftet
Super service. Super service. Jeg er glad og tryg👌
Dorte Pia Højkilde Danielsen
Dorte Pia Højkilde Danielsen
11. Maj, 2022.
Bekræftet
CiPe:Care Nyborg har et højt niveau CiPe:Care Nyborg er på alle måder en positiv oplevelse. Super godt arbejde, dejlig service og umådelig fleksibel og behagelig behandling. Og så til en fornuftig pris. Selvom man bor i København er det fortsat det bedste sted at køre sin bil hen. Har netop fået lavet en større skade og fik kyndig og saglig vejledning i forløbet. Tak til Pajtim og Co.
Elisabeth
Elisabeth
29. April, 2022.
Bekræftet
Byens bedste værksted Super service som altid hos cipecare. Hurtig reparation trods det var påske. Kan klart anbefale cipecare til alle andre. 5 stjerner herfra.
Henrik Rasmussen
Henrik Rasmussen
29. April, 2022.
Bekræftet
God service God service, bilen virker som ny, fair priser.
Benny Jørgensen
Benny Jørgensen
29. April, 2022.
Bekræftet
Som altid Som altid. Perfekt service på alle områder
Suzie Aulenbach Kyle
Suzie Aulenbach Kyle
14. April, 2022.
Bekræftet
Har brugt værkstedet i mange år Har brugt værkstedet i mange år, med forskellige opgaver. Altid top service og engagement. Prøv det, du bliver ikke skuffet. Super personale såvel Odense som Svendborg.
Erik Lemming
Erik Lemming
9. April, 2022.
Bekræftet
Der er altid en god stemning på… Der er altid en god stemning på kontoret, de gange jeg har været forbi Og denne gang med et andet mærke end en PeugeotSå jeg kan klart anbefale Cipe CareCS Montage
Claus Hansen
Claus Hansen
26. Marts, 2022.
Bekræftet
God service og høflig betjening God service og høflig betjening
Torben Dam
Torben Dam
25. Marts, 2022.
Bekræftet
👍🏻 herfra Der er bare styr på alt,og folk ved hvad de snakker om, kun 👍🏻 herfra af 🤗
Allan Sølvbjerg Færch
Allan Sølvbjerg Færch
24. Marts, 2022.

3 års garanti på alle reparationer

Vi mener det, når vi siger, at vi tager os af din bil som en af vor egne. Vi yder altid 3 års garanti på alle reparationer. Det er en tryghed for dig som kunde, men også et signal udadtil: Vi står på mål for vores arbejde.

Book tid her