Lærling og lærlinge i fokus

Hverdagen
som lærling

Læring og udvikling er for os, som olie er for din bil. Det er en nødvendighed. Sammen holder vi hjulene i gang. Vi hilser altid lærlinge velkommen. De bliver hurtigt som en af vor egne.

CiPe:Care-bil

Lærlinge er fremtidens mekanikere

Vi har brug for dig som lærling, din nysgerrighed, dit ønske om at lære og din krøllede hjerne. Vi skal hele tiden udvikle os som autoværksted. Derfor bruger vi tid og ressourcer på at hjælpe dig til at blive fremtidens mekaniker.

Din karriere i autobranchen starter her

Læring

Når du ikke er på skolebænken, er du hos os. Vi skaber de gode rammer for din faglige udvikling. Praktik bliver til virkelighed. Du er med helt nede i maskinrummet.

Udvikling

Sammen udvikler vi os. Vi sætter fokus på dig, din uddannelse og dine ønsker til udvikling. Vi giver dig de bedste rammer, så du kan udvikle dig fagligt og personligt. Du bliver en del af værkstedet og en naturlig del af teamet. Alt sammen fra dag et.

Fremtid

Fremtiden er alt andet en uvis. Der er brug for dig og dine kompetencer. I dag, i morgen og mange år ud i fremtiden. Hver dag du møder på arbejde, vil du opleve noget forskelligt. Den ene dag roder du med helt almindelige benzinbiler. Den næste dag har du fingrene i en elbil.

Du behøver ikke at arbejde på et autoværksted

Selvom vi helst ikke ser dig skifte retning, kan du blive meget andet end mekaniker på et autoværksted, når du er færdiguddannet. Du kan fx blive ansat i en bilforretning, i forsvaret eller hos politiet. Valget er kun dit.

Hvad venter du på?

Book tid her