Bliv medlem af

Danmarks (måske) bedste VIP-klub

Fordele, personlige tilbud, invitationer og spændende VIP-events. Som medlem i vores VIP-klub får du det hele. Bliv en del af klubben. Det koster ikke noget.

En VIP-klub, der vil dig

Det skal kun være en fordel at være en del af vores VIP-klub. Hver måned sørger vi for, at du modtager noget lækkert i din indbakke. Det kan være et personligt tilbud, en kampagne med spotpriser eller en invitation til en VIP-arrangement.

Vores VIP-klub er sat i verden for at gøre godt for dig. Meld dig ind.

Forrygende fordele

I dag har vi mere end 1500+ VIP-medlemmer, som alle nyder godt af unikke fordele. Som VIP-kunde får du altid:

Alt sammen er gratis (du skal dog betale for eventuelle reservedele).

Gør som Jens. Meld dig ind i VIP-klubben.

Jens har været medlem af VIP-klubben i mere end to år. Hver gang hans bil kommer forbi hans lokale CiPe:Care-værksted, får han påfyldt sprinklervæske, får tjekket dæktryk, og et par gange har han endda fået skiftet pærer.

Jens er VIP-medlem. Du kan også bare melde dig ind i klubben.

Christian Nielsen
Christian Nielsen
13. September, 2020.
Bekræftet
Ringede med et problem med bilen og fik en tid til tjek dagen efter. Her blev problemet lokaliseret hurtigt og jeg kom igen senere på dagen, hvor problemet blev afhjulpet. Personalet var rigtig flinke og udviste stor fleksibilitet under reparationen. Meget anbefalelsesværdigt til reparation af bil.
Kim
Kim
7. September, 2020.
Bekræftet
Altid dygtige og engagerede mekanikere; god og hyggelig stemning og venlig kundebetjening - og det hele til absolut fair priser. Min allerbedste anbefaling herfra !
Trine Strandgaard
Trine Strandgaard
18. Juni, 2020.
Bekræftet
De hjalp os i en akut situation og var så søde at presse os ind! Sødt personale! Kan anbefales 100%
Carsten Henriksen
Carsten Henriksen
30. Januar, 2020.
Bekræftet
Bruger værkstedet i Svendborg. Altid god service og til rimelige priser. Er altid klar til at hjælpe ved små akutte problemer og større ting altid til aftalt tid og pris, Har givet god rådgivning ifm. køb af "ny" bil.
Per
Per
14. November, 2019.
Bekræftet
Både jeg og mit netværk oplever super service, fair priser, god rådgivning og masser god energi, når vi bruger CIPe:Care. Så den varmeste anbefaling her fra 👍👍
Christian Fruergaard
Christian Fruergaard
9. August, 2019.
Bekræftet
Første gang jeg fik bilen repareret til omsyn og sikke en god behandling, virkelig venligt personale og en rigtig god pris jeg ikke tror jeg kunne få bedre andre steder. Vi ses helt sikkert næste gang! 🙂 Tak for god behandling og ikke mindst en god pris 😉
Michael Blidegn
Michael Blidegn
7. Juni, 2019.
Bekræftet
Fantastisk værksted! Servicen og fagligheden er i top. Det er altid med et smil man bliver mødt og den faglige kompetence er i i top. Hver gang jeg har besøgt værkstedet har jeg fået en bil tilbage der kører perfekt! Fantastisk personale!
Priyam B Jacobsen
Priyam B Jacobsen
10. Maj, 2019.
Bekræftet
Tak for bilvask, den ekstra service vi fik sammen med årlig dæk skift.
John Jensen
John Jensen
10. Maj, 2019.
Bekræftet
5 store stjerner herfra altid dejlig god betjening god kommunikation bilen bliver lavet perfekt alt er bare i orden.
Birthe Rasmussen
Birthe Rasmussen
3. Maj, 2019.
Bekræftet
Jeg har været kunde ved Cipe:Care i Nyborg i mange år! Her bliver der altid ydet en god betjening og god service. Værkstedet leverer altid et fagligt kompetent stykke arbejde. Afleverer trygt min bil her. Pajtim og John, er altid super venlige og imødekommende!

CiPe:Care VIP-klub

Udfyld og send dette skema til CiPe:Care og bliv medlem af VIP-klubben. Det er ganske gratis.

Book tid her