Din lokale automekaniker

Autoværksted i Svendborg

Er du kørt i stykker, eller skal du have bilen til service? Hos Autoværkstedet CiPe:Care i Svendborg kan vi hjælpe dig med begge dele – vi kan hjælpe dig med alt mellem nummerpladerne.

CipeCare

Book tid på vores værksteder her

Et troværdigt autoværksted

Med mere end 25 år i branchen har vi set det meste. Fra Peugeot til Renault. Fra Citroën til Skoda. Selvom vi er specialister i franske biler, laver vi alle bilmærker. Alle biler har trods alt fire hjul, de har en motor, de har et instrumentbræt. Det er ikke sat på på spidsen, men det er givetvis en forsimpling. Som kunde hos CiPe:Care i Svendborg skal du se det som din tryghed. 

 

Når din bil ikke vil starte, så har vi sikkert set fejlen før.

Cipe:Care er specialister i franske biler men mestrer også alle andre
Afspil video

Mekaniker i Svendborg

Det betyder ikke noget for os, om du bor på Tåsinge, i Rudkøbing eller et tredje sted. Når du kommer på værkstedet i Svendborg, så tager vi os af din bil som en vor egne. Du skal altid forvente lidt mere af dit lokale CiPe:Care-autoværksted.

Service som det bør være

Indlever din bil til service og få en grundig gennemgang af din bil. Det gøres efter alle forskrifter og afsluttes med et ægte stempel i dit servicehæfte.

Dygtige mekanikere

Vores erfaring bliver din. Med mere end 25 års erfaring har vi lavet det meste. Selvom vi har været i branchen i mange år, fornyer vi os. Vi er med på beatet.

Går til opgaven med et smil

For nogle er en bil et transportmiddel. For andre er det ens kæreste eje. Uanset, om du er den første eller den anden, sørger vi for, at du bliver godt kørende igen – selvfølgelig med et smil på læben og et glimt i øjet.

Sådan bliver du godt kørende igen

Når du kommer ind forbi vores autoværksted i Svendborg, kan du altid køre glad afsted. Enten i din egen bil eller i en lånebil.

Reparation af skader

Din bil har fået en lille ridse, en stor bule eller bare et stenslag i ruden. Hvad gør du? Du ringer til os. Vi tager os af din bil, som var det en af vor egne.

Serviceeftersyn med ægte stempel

Du får svar på, hvordan din bils tilstand er. Vores mekaniker går mere end 30 punkter igennem. Hver en afkrog bliver undersøgt. Det er ikke sjovt at gå i stå midt i det mørke Jylland.

Prisen er prisen

Du er aldrig i tvivl, hvad det koster at få repareret eller serviceret din bil hos CiPe:Care. For prisen er prisen. Og opdager vi, at der er brug for mere arbejde på din bil, så fortæller vi dig om det, inden vi laver det.

Sådan finder du os

CiPe:Care Svendborg ligger på Grønnemosevej 20, 5700. Lige ved motorvejen. Nemt at komme til. Hvis du er på udkig efter et autoværksted i Svendborg og omegn, så sving ind forbi dine lokale CiPe:Care-afdeling.

3 års garanti på alle reparationer

Vi mener det, når vi siger, at vi tager os af din bil som en af vor egne. Vi yder altid 3 års garanti på alle reparationer. Det er en tryghed for dig som kunde, men også et signal udadtil: Vi står på mål for vores arbejde.

Book tid her