Din lokale automekaniker

Autoværksted i Svendborg

Er du kørt i stykker, eller skal du have bilen til service? Hos Autoværkstedet CiPe:Care i Svendborg kan vi hjælpe dig med begge dele – vi kan hjælpe dig med alt mellem nummerpladerne.

cipecar

Book tid på vores værksteder her

Et troværdigt autoværksted

Med mere end 25 år i branchen har vi set det meste. Fra Peugeot til Renault. Fra Citroën til Skoda. Selvom vi er specialister i franske biler, laver vi alle bilmærker. Alle biler har trods alt fire hjul, de har en motor, de har et instrumentbræt. Det er ikke sat på på spidsen, men det er givetvis en forsimpling. Som kunde hos CiPe:Care i Svendborg skal du se det som din tryghed. 

 

Når din bil ikke vil starte, så har vi sikkert set fejlen før.

Cipe:Care er specialister i franske biler men mestrer også alle andre
Afspil video

Mekaniker i Svendborg

Det betyder ikke noget for os, om du bor på Tåsinge, i Rudkøbing eller et tredje sted. Når du kommer på værkstedet i Svendborg, så tager vi os af din bil som en vor egne. Du skal altid forvente lidt mere af dit lokale CiPe:Care-autoværksted.

Service som det bør være

Indlever din bil til service og få en grundig gennemgang af din bil. Det gøres efter alle forskrifter og afsluttes med et ægte stempel i dit servicehæfte.

Dygtige mekanikere

Vores erfaring bliver din. Med mere end 25 års erfaring har vi lavet det meste. Selvom vi har været i branchen i mange år, fornyer vi os. Vi er med på beatet.

Går til opgaven med et smil

For nogle er en bil et transportmiddel. For andre er det ens kæreste eje. Uanset, om du er den første eller den anden, sørger vi for, at du bliver godt kørende igen – selvfølgelig med et smil på læben og et glimt i øjet.

Sådan bliver du godt kørende igen

Når du kommer ind forbi vores autoværksted i Svendborg, kan du altid køre glad afsted. Enten i din egen bil eller i en lånebil.

Reparation af skader

Din bil har fået en lille ridse, en stor bule eller bare et stenslag i ruden. Hvad gør du? Du ringer til os. Vi tager os af din bil, som var det en af vor egne.

Serviceeftersyn med ægte stempel

Du får svar på, hvordan din bils tilstand er. Vores mekaniker går mere end 30 punkter igennem. Hver en afkrog bliver undersøgt. Det er ikke sjovt at gå i stå midt i det mørke Jylland.

Prisen er prisen

Du er aldrig i tvivl, hvad det koster at få repareret eller serviceret din bil hos CiPe:Care. For prisen er prisen. Og opdager vi, at der er brug for mere arbejde på din bil, så fortæller vi dig om det, inden vi laver det.

Sådan finder du os

CiPe:Care Svendborg ligger på Grønnemosevej 20, 5700. Lige ved motorvejen. Nemt at komme til. Hvis du er på udkig efter et autoværksted i Svendborg og omegn, så sving ind forbi dine lokale CiPe:Care-afdeling.

Bekræftet
Jonas gør det nemt at være kunde hos… Jonas gør det nemt at være kunde hos CiPeCare. I er smilende og professionelle
Morten
Morten
13. Maj, 2022.
Bekræftet
Super service. Super service. Jeg er glad og tryg👌
Dorte Pia Højkilde Danielsen
Dorte Pia Højkilde Danielsen
11. Maj, 2022.
Bekræftet
CiPe:Care Nyborg har et højt niveau CiPe:Care Nyborg er på alle måder en positiv oplevelse. Super godt arbejde, dejlig service og umådelig fleksibel og behagelig behandling. Og så til en fornuftig pris. Selvom man bor i København er det fortsat det bedste sted at køre sin bil hen. Har netop fået lavet en større skade og fik kyndig og saglig vejledning i forløbet. Tak til Pajtim og Co.
Elisabeth
Elisabeth
29. April, 2022.
Bekræftet
Byens bedste værksted Super service som altid hos cipecare. Hurtig reparation trods det var påske. Kan klart anbefale cipecare til alle andre. 5 stjerner herfra.
Henrik Rasmussen
Henrik Rasmussen
29. April, 2022.
Bekræftet
God service God service, bilen virker som ny, fair priser.
Benny Jørgensen
Benny Jørgensen
29. April, 2022.
Bekræftet
Som altid Som altid. Perfekt service på alle områder
Suzie Aulenbach Kyle
Suzie Aulenbach Kyle
14. April, 2022.
Bekræftet
Har brugt værkstedet i mange år Har brugt værkstedet i mange år, med forskellige opgaver. Altid top service og engagement. Prøv det, du bliver ikke skuffet. Super personale såvel Odense som Svendborg.
Erik Lemming
Erik Lemming
9. April, 2022.
Bekræftet
Der er altid en god stemning på… Der er altid en god stemning på kontoret, de gange jeg har været forbi Og denne gang med et andet mærke end en PeugeotSå jeg kan klart anbefale Cipe CareCS Montage
Claus Hansen
Claus Hansen
26. Marts, 2022.
Bekræftet
God service og høflig betjening God service og høflig betjening
Torben Dam
Torben Dam
25. Marts, 2022.
Bekræftet
👍🏻 herfra Der er bare styr på alt,og folk ved hvad de snakker om, kun 👍🏻 herfra af 🤗
Allan Sølvbjerg Færch
Allan Sølvbjerg Færch
24. Marts, 2022.

3 års garanti på alle reparationer

Vi mener det, når vi siger, at vi tager os af din bil som en af vor egne. Vi yder altid 3 års garanti på alle reparationer. Det er en tryghed for dig som kunde, men også et signal udadtil: Vi står på mål for vores arbejde.

Book tid her