Reparation af din bil

Dit problem er vores erfaring. Vi har fikset lignende før.

Din bil er ikke meget forskellig fra andre biler. Den har fire hjul, en motor … det er måske en forsimpling, men det er også en tryghed. For, når din bil ikke vil starte, når en lampe lyser eller noget tredje, har vi fikset det før.

cipecar

Er dit problem noget særligt?

Her er de fire mest almindelige bilreparationer:

Karosseri

Der kan være skader i lakken eller andre udvendige skader, som du bliver nødt til at få styr på – vi kender svaret.

Batteri

En bil kan ikke starte uden strøm. Det er ikke sikkert, at din bils batteri er dødt. Måske mangler batteriet bare strøm. Hvad end problemet er, kan du få hjælp af vores mekanikere.

Kontrollampe

Din bils instruktionsbog fortæller dig, hvorfor lampen lyser. Det kan både være godt og skidt. Du skal altid følge din instruktionsbog anvisninger. Er du i tvivl? Kom ind forbi.

Olieskifte

Olien holder din bil kørende. Derfor skal du huske at tjekke, om der er nok olie på bilen. Men du skal også huske at få skiftet olien. Den bliver beskidt, og det har betydning for din bil.

3 gode grunde til at vælge et frit værksted

1

Den gode kundeoplevelse

Hvis du ikke er på fornavn med din mekaniker, så kommer du det. Den gode, personlige oplevelse er vigtig for dig som kunde, men også vigtig for os som autoværksted. Vi gør en dyd ud af at lære dig og din bil at kende.

2

Garantien bortfalder ikke​

Mange tror fejlagtigt, at garantien på en ny bil ophører, hvis reparationer eller serviceeftersyn ikke foretages hos et mærkeværksted.

Det gør den ikke. 

Vi tilbyder desuden 3 års garanti på alle reparationer.

3

Udvikling og uddannelse

Hver dag går vi på arbejde for at holde dig godt kørende. Det er vores fornemmeste opgave. For at tage os bedst muligt af din bil er udvikling og uddannelse to vigtige ingredienser. Vores mekanikere er alle uddannet og tager løbende kurser for at blive endnu bedre. Til glæde og gavn for dig, og os.

3 års garanti på alle reparationer

Vi mener det, når vi siger, at vi tager os af din bil som en af vor egne. Vi yder altid 3 års garanti på alle reparationer. Det er en tryghed for dig som kunde, men også et signal udadtil: Vi står på mål for vores arbejde.

Bekræftet
Jonas gør det nemt at være kunde hos… Jonas gør det nemt at være kunde hos CiPeCare. I er smilende og professionelle
Morten
Morten
13. Maj, 2022.
Bekræftet
Super service. Super service. Jeg er glad og tryg👌
Dorte Pia Højkilde Danielsen
Dorte Pia Højkilde Danielsen
11. Maj, 2022.
Bekræftet
CiPe:Care Nyborg har et højt niveau CiPe:Care Nyborg er på alle måder en positiv oplevelse. Super godt arbejde, dejlig service og umådelig fleksibel og behagelig behandling. Og så til en fornuftig pris. Selvom man bor i København er det fortsat det bedste sted at køre sin bil hen. Har netop fået lavet en større skade og fik kyndig og saglig vejledning i forløbet. Tak til Pajtim og Co.
Elisabeth
Elisabeth
29. April, 2022.
Bekræftet
Byens bedste værksted Super service som altid hos cipecare. Hurtig reparation trods det var påske. Kan klart anbefale cipecare til alle andre. 5 stjerner herfra.
Henrik Rasmussen
Henrik Rasmussen
29. April, 2022.
Bekræftet
God service God service, bilen virker som ny, fair priser.
Benny Jørgensen
Benny Jørgensen
29. April, 2022.
Bekræftet
Som altid Som altid. Perfekt service på alle områder
Suzie Aulenbach Kyle
Suzie Aulenbach Kyle
14. April, 2022.
Bekræftet
Har brugt værkstedet i mange år Har brugt værkstedet i mange år, med forskellige opgaver. Altid top service og engagement. Prøv det, du bliver ikke skuffet. Super personale såvel Odense som Svendborg.
Erik Lemming
Erik Lemming
9. April, 2022.
Bekræftet
Der er altid en god stemning på… Der er altid en god stemning på kontoret, de gange jeg har været forbi Og denne gang med et andet mærke end en PeugeotSå jeg kan klart anbefale Cipe CareCS Montage
Claus Hansen
Claus Hansen
26. Marts, 2022.
Bekræftet
God service og høflig betjening God service og høflig betjening
Torben Dam
Torben Dam
25. Marts, 2022.
Bekræftet
👍🏻 herfra Der er bare styr på alt,og folk ved hvad de snakker om, kun 👍🏻 herfra af 🤗
Allan Sølvbjerg Færch
Allan Sølvbjerg Færch
24. Marts, 2022.

Book tid på vores værksteder her

Book tid her