Reparation af din bil

Dit problem er vores erfaring. Vi har fikset lignende før.

Din bil er ikke meget forskellig fra andre biler. Den har fire hjul, en motor … det er måske en forsimpling, men det er også en tryghed. For, når din bil ikke vil starte, når en lampe lyser eller noget tredje, har vi fikset det før.

cipecar

Er dit problem noget særligt?

Her er de fire mest almindelige bilreparationer:

Karosseri

Der kan være skader i lakken eller andre udvendige skader, som du bliver nødt til at få styr på – vi kender svaret.

Batteri

En bil kan ikke starte uden strøm. Det er ikke sikkert, at din bils batteri er dødt. Måske mangler batteriet bare strøm. Hvad end problemet er, kan du få hjælp af vores mekanikere.

Kontrollampe

Din bils instruktionsbog fortæller dig, hvorfor lampen lyser. Det kan både være godt og skidt. Du skal altid følge din instruktionsbog anvisninger. Er du i tvivl? Kom ind forbi.

Olieskifte

Olien holder din bil kørende. Derfor skal du huske at tjekke, om der er nok olie på bilen. Men du skal også huske at få skiftet olien. Den bliver beskidt, og det har betydning for din bil.

3 gode grunde til at vælge et frit værksted

1

Den gode kundeoplevelse

Hvis du ikke er på fornavn med din mekaniker, så kommer du det. Den gode, personlige oplevelse er vigtig for dig som kunde, men også vigtig for os som autoværksted. Vi gør en dyd ud af at lære dig og din bil at kende.

2

Garantien bortfalder ikke​

Mange tror fejlagtigt, at garantien på en ny bil ophører, hvis reparationer eller serviceeftersyn ikke foretages hos et mærkeværksted.

Det gør den ikke. 

Vi tilbyder desuden 3 års garanti på alle reparationer.

3

Udvikling og uddannelse

Hver dag går vi på arbejde for at holde dig godt kørende. Det er vores fornemmeste opgave. For at tage os bedst muligt af din bil er udvikling og uddannelse to vigtige ingredienser. Vores mekanikere er alle uddannet og tager løbende kurser for at blive endnu bedre. Til glæde og gavn for dig, og os.

3 års garanti på alle reparationer

Vi mener det, når vi siger, at vi tager os af din bil som en af vor egne. Vi yder altid 3 års garanti på alle reparationer. Det er en tryghed for dig som kunde, men også et signal udadtil: Vi står på mål for vores arbejde.

Christian Nielsen
Christian Nielsen
13. September, 2020.
Bekræftet
Ringede med et problem med bilen og fik en tid til tjek dagen efter. Her blev problemet lokaliseret hurtigt og jeg kom igen senere på dagen, hvor problemet blev afhjulpet. Personalet var rigtig flinke og udviste stor fleksibilitet under reparationen. Meget anbefalelsesværdigt til reparation af bil.
Kim
Kim
7. September, 2020.
Bekræftet
Altid dygtige og engagerede mekanikere; god og hyggelig stemning og venlig kundebetjening - og det hele til absolut fair priser. Min allerbedste anbefaling herfra !
Trine Strandgaard
Trine Strandgaard
18. Juni, 2020.
Bekræftet
De hjalp os i en akut situation og var så søde at presse os ind! Sødt personale! Kan anbefales 100%
Carsten Henriksen
Carsten Henriksen
30. Januar, 2020.
Bekræftet
Bruger værkstedet i Svendborg. Altid god service og til rimelige priser. Er altid klar til at hjælpe ved små akutte problemer og større ting altid til aftalt tid og pris, Har givet god rådgivning ifm. køb af "ny" bil.
Per
Per
14. November, 2019.
Bekræftet
Både jeg og mit netværk oplever super service, fair priser, god rådgivning og masser god energi, når vi bruger CIPe:Care. Så den varmeste anbefaling her fra 👍👍
Christian Fruergaard
Christian Fruergaard
9. August, 2019.
Bekræftet
Første gang jeg fik bilen repareret til omsyn og sikke en god behandling, virkelig venligt personale og en rigtig god pris jeg ikke tror jeg kunne få bedre andre steder. Vi ses helt sikkert næste gang! 🙂 Tak for god behandling og ikke mindst en god pris 😉
Michael Blidegn
Michael Blidegn
7. Juni, 2019.
Bekræftet
Fantastisk værksted! Servicen og fagligheden er i top. Det er altid med et smil man bliver mødt og den faglige kompetence er i i top. Hver gang jeg har besøgt værkstedet har jeg fået en bil tilbage der kører perfekt! Fantastisk personale!
Priyam B Jacobsen
Priyam B Jacobsen
10. Maj, 2019.
Bekræftet
Tak for bilvask, den ekstra service vi fik sammen med årlig dæk skift.
John Jensen
John Jensen
10. Maj, 2019.
Bekræftet
5 store stjerner herfra altid dejlig god betjening god kommunikation bilen bliver lavet perfekt alt er bare i orden.
Birthe Rasmussen
Birthe Rasmussen
3. Maj, 2019.
Bekræftet
Jeg har været kunde ved Cipe:Care i Nyborg i mange år! Her bliver der altid ydet en god betjening og god service. Værkstedet leverer altid et fagligt kompetent stykke arbejde. Afleverer trygt min bil her. Pajtim og John, er altid super venlige og imødekommende!

Book tid på vores værksteder her

Book tid her