Reparation af din bil

Dit problem er vores erfaring. Vi har fikset lignende før.

Din bil er ikke meget forskellig fra andre biler. Den har fire hjul, en motor … det er måske en forsimpling, men det er også en tryghed. For, når din bil ikke vil starte, når en lampe lyser eller noget tredje, har vi fikset det før.

CipeCare

Er dit problem noget særligt?

Her er de fire mest almindelige bilreparationer:

Karosseri

Der kan være skader i lakken eller andre udvendige skader, som du bliver nødt til at få styr på – vi kender svaret.

Batteri

En bil kan ikke starte uden strøm. Det er ikke sikkert, at din bils batteri er dødt. Måske mangler batteriet bare strøm. Hvad end problemet er, kan du få hjælp af vores mekanikere.

Kontrollampe

Din bils instruktionsbog fortæller dig, hvorfor lampen lyser. Det kan både være godt og skidt. Du skal altid følge din instruktionsbog anvisninger. Er du i tvivl? Kom ind forbi.

Olieskifte

Olien holder din bil kørende. Derfor skal du huske at tjekke, om der er nok olie på bilen. Men du skal også huske at få skiftet olien. Den bliver beskidt, og det har betydning for din bil.

3 gode grunde til at vælge et frit værksted

1

Den gode kundeoplevelse

Hvis du ikke er på fornavn med din mekaniker, så kommer du det. Den gode, personlige oplevelse er vigtig for dig som kunde, men også vigtig for os som autoværksted. Vi gør en dyd ud af at lære dig og din bil at kende.

2

Garantien bortfalder ikke​

Mange tror fejlagtigt, at garantien på en ny bil ophører, hvis reparationer eller serviceeftersyn ikke foretages hos et mærkeværksted.

Det gør den ikke. 

Vi tilbyder desuden 3 års garanti på alle reparationer.

3

Udvikling og uddannelse

Hver dag går vi på arbejde for at holde dig godt kørende. Det er vores fornemmeste opgave. For at tage os bedst muligt af din bil er udvikling og uddannelse to vigtige ingredienser. Vores mekanikere er alle uddannet og tager løbende kurser for at blive endnu bedre. Til glæde og gavn for dig, og os.

3 års garanti på alle reparationer

Vi mener det, når vi siger, at vi tager os af din bil som en af vor egne. Vi yder altid 3 års garanti på alle reparationer. Det er en tryghed for dig som kunde, men også et signal udadtil: Vi står på mål for vores arbejde.

Book tid på vores værksteder her

Book tid her