Autoværksted på Fyn med +25 års erfaring

Din bil, vores opgave

CiPe:Care er et fynsk autoværksted med speciale i franske biler. Vi tager os af din bil som en af vor egne. Om du er privat eller virksomhed, her gør vi ikke forskel. Du skal altid køre glad afsted.

CiPe:Care-bil
Henrik Hansen - indehaver CipeCare

Fra LH Bilcenter til CiPe:Care

Det er mere end 25 år siden, at autoværkstedet LH Bilcenter blev skabt af to progressive unge mænd med en vision om at give fynboerne mulighed for at vælge et uafhængigt autoværksted – et seriøst og bedre alternativ til mærkeværkstederne.

I dag er den ene unge mand, Henrik Hansen, stadig på pinden og har brugt mere end 25 år på at gøre CiPe:Care til, hvad det er i dag: en kæde bestående af 3 frie autoværksteder på Fyn.

+25 år i branchen gør en forskel

I mere end 25 år har vi arbejdet for at holde de fynske biler kørende. Det gør vi stadigvæk – uanset bilmærke og model.

Mennesket i centrum

Kunder og mekanikere er de to vigtigste ingredienser i vores forretning – og vi værner om begge. Som kunde er du altid velkommen, uanset om din bil har en blå, hvid eller to-farvet nummerplade. Som mekaniker gør vi alt for at skabe de bedste rammer for daglige trivsel og udvikling. 

Godt håndværk

Vi er mekanikere på en mission. Sådan har det været fra dag ét. Vi er specialister i franske biler, men hvis du ikke kører i en fransk bil, skal du ikke føle dig snydt. Du kan nemlig stadigvæk blive kunde. Vi håndterer dagligt mange forskellige bilmærker. Ekspertisen fejler intet.

Fokus på franske biler

Citroën, Peugeot, Renault. Siden 1995 har vi specialiseret os i franske biler. Vores ekspertise og erfaring gør en forskel for dig og din bil. For en bil er ikke bare en bil. I dag er biler højteknologiske maskiner, som kræver både specialistviden og særligt værktøj at tage sig af – vi har begge dele.

Ærlighed

Du får altid ren besked. Prisen er prisen. En aftale er en aftale. Ærlighed bliver nogle gange til kærlighed. Vi har mange faste og loyale kunder, som gang på gang vælger at bruge os som deres lokale mekaniker. Tak. 

Åbenhed

Du bliver altid mødt med et smil – også selvom du ikke kører i en fransk bil. Tysk, amerikansk, spansk, koreansk. Alle er velkomne. Vi behandler din bil, som var den en af vor egne.

Faglighed

Alle vores CiPe:Care-værksteder er professionelle, og vores mekanikere er opdateret med den nyeste viden om Citroën, Peugeot og Renault. Skulle vi nogle gange komme i tvivl, kan vi altid trække på John og Michael, vores to mest erfarne mekaniker. De har arbejdet med franske biler i snart 50 år.

Christian Nielsen
Christian Nielsen
13. September, 2020.
Bekræftet
Ringede med et problem med bilen og fik en tid til tjek dagen efter. Her blev problemet lokaliseret hurtigt og jeg kom igen senere på dagen, hvor problemet blev afhjulpet. Personalet var rigtig flinke og udviste stor fleksibilitet under reparationen. Meget anbefalelsesværdigt til reparation af bil.
Kim
Kim
7. September, 2020.
Bekræftet
Altid dygtige og engagerede mekanikere; god og hyggelig stemning og venlig kundebetjening - og det hele til absolut fair priser. Min allerbedste anbefaling herfra !
Trine Strandgaard
Trine Strandgaard
18. Juni, 2020.
Bekræftet
De hjalp os i en akut situation og var så søde at presse os ind! Sødt personale! Kan anbefales 100%
Carsten Henriksen
Carsten Henriksen
30. Januar, 2020.
Bekræftet
Bruger værkstedet i Svendborg. Altid god service og til rimelige priser. Er altid klar til at hjælpe ved små akutte problemer og større ting altid til aftalt tid og pris, Har givet god rådgivning ifm. køb af "ny" bil.
Per
Per
14. November, 2019.
Bekræftet
Både jeg og mit netværk oplever super service, fair priser, god rådgivning og masser god energi, når vi bruger CIPe:Care. Så den varmeste anbefaling her fra 👍👍
Christian Fruergaard
Christian Fruergaard
9. August, 2019.
Bekræftet
Første gang jeg fik bilen repareret til omsyn og sikke en god behandling, virkelig venligt personale og en rigtig god pris jeg ikke tror jeg kunne få bedre andre steder. Vi ses helt sikkert næste gang! 🙂 Tak for god behandling og ikke mindst en god pris 😉
Michael Blidegn
Michael Blidegn
7. Juni, 2019.
Bekræftet
Fantastisk værksted! Servicen og fagligheden er i top. Det er altid med et smil man bliver mødt og den faglige kompetence er i i top. Hver gang jeg har besøgt værkstedet har jeg fået en bil tilbage der kører perfekt! Fantastisk personale!
Priyam B Jacobsen
Priyam B Jacobsen
10. Maj, 2019.
Bekræftet
Tak for bilvask, den ekstra service vi fik sammen med årlig dæk skift.
John Jensen
John Jensen
10. Maj, 2019.
Bekræftet
5 store stjerner herfra altid dejlig god betjening god kommunikation bilen bliver lavet perfekt alt er bare i orden.
Birthe Rasmussen
Birthe Rasmussen
3. Maj, 2019.
Bekræftet
Jeg har været kunde ved Cipe:Care i Nyborg i mange år! Her bliver der altid ydet en god betjening og god service. Værkstedet leverer altid et fagligt kompetent stykke arbejde. Afleverer trygt min bil her. Pajtim og John, er altid super venlige og imødekommende!

Vinder af AutoAwards 2019 som årets værksted

AutoAwards 2019 - Årets Værksted

Spørg en mekaniker

Find nærmeste værksted her:

Odense

Østerbro 2
5000 Odense C
Telefon: 66 19 39 00

Åbningstider:
Mandag-Torsdag: 7.00 – 16.30
Fredag: 7.00 – 15.30

Find vej…

Nyborg

Falstervej 14
5800 Nyborg
Telefon: 65 31 41 60

Åbningstider:
Mandag-Torsdag: 7.00 – 16.30
Fredag: 7.00 – 15.30

Find vej…

Svendborg

Grønnemosevej 20
5700 Svendborg
Telefon: 66 19 39 00

Åbningstider:
Mandag-Torsdag: 7.00 – 16.30
Fredag: 7.00 – 15.30

Find vej…

Book tid her