Autoværksted på Fyn med +25 års erfaring

Din bil, vores opgave

CiPe:Care er et fynsk autoværksted med speciale i franske biler. Vi tager os af din bil som en af vor egne. Om du er privat eller virksomhed, her gør vi ikke forskel. Du skal altid køre glad afsted.

CiPe:Care-bil
Henrik Hansen - indehaver CipeCare

Fra LH Bilcenter til CiPe:Care

Det er mere end 25 år siden, at autoværkstedet LH Bilcenter blev skabt af to progressive unge mænd med en vision om at give fynboerne mulighed for at vælge et uafhængigt autoværksted – et seriøst og bedre alternativ til mærkeværkstederne.

I dag er den ene unge mand, Henrik Hansen, stadig på pinden og har brugt mere end 25 år på at gøre CiPe:Care til, hvad det er i dag: en kæde bestående af 3 frie autoværksteder på Fyn.

+25 år i branchen gør en forskel

I mere end 25 år har vi arbejdet for at holde de fynske biler kørende. Det gør vi stadigvæk – uanset bilmærke og model.

Mennesket i centrum

Kunder og mekanikere er de to vigtigste ingredienser i vores forretning – og vi værner om begge. Som kunde er du altid velkommen, uanset om din bil har en blå, hvid eller to-farvet nummerplade. Som mekaniker gør vi alt for at skabe de bedste rammer for daglige trivsel og udvikling. 

Godt håndværk

Vi er mekanikere på en mission. Sådan har det været fra dag ét. Vi er specialister i franske biler, men hvis du ikke kører i en fransk bil, skal du ikke føle dig snydt. Du kan nemlig stadigvæk blive kunde. Vi håndterer dagligt mange forskellige bilmærker. Ekspertisen fejler intet.

Fokus på franske biler

Citroën, Peugeot, Renault. Siden 1995 har vi specialiseret os i franske biler. Vores ekspertise og erfaring gør en forskel for dig og din bil. For en bil er ikke bare en bil. I dag er biler højteknologiske maskiner, som kræver både specialistviden og særligt værktøj at tage sig af – vi har begge dele.

Ærlighed

Du får altid ren besked. Prisen er prisen. En aftale er en aftale. Ærlighed bliver nogle gange til kærlighed. Vi har mange faste og loyale kunder, som gang på gang vælger at bruge os som deres lokale mekaniker. Tak. 

Åbenhed

Du bliver altid mødt med et smil – også selvom du ikke kører i en fransk bil. Tysk, amerikansk, spansk, koreansk. Alle er velkomne. Vi behandler din bil, som var den en af vor egne.

Faglighed

Alle vores CiPe:Care-værksteder er professionelle, og vores mekanikere er opdateret med den nyeste viden om Citroën, Peugeot og Renault. Skulle vi nogle gange komme i tvivl, kan vi altid trække på John og Michael, vores to mest erfarne mekaniker. De har arbejdet med franske biler i snart 50 år.

Bekræftet
Jonas gør det nemt at være kunde hos… Jonas gør det nemt at være kunde hos CiPeCare. I er smilende og professionelle
Morten
Morten
13. Maj, 2022.
Bekræftet
Super service. Super service. Jeg er glad og tryg👌
Dorte Pia Højkilde Danielsen
Dorte Pia Højkilde Danielsen
11. Maj, 2022.
Bekræftet
CiPe:Care Nyborg har et højt niveau CiPe:Care Nyborg er på alle måder en positiv oplevelse. Super godt arbejde, dejlig service og umådelig fleksibel og behagelig behandling. Og så til en fornuftig pris. Selvom man bor i København er det fortsat det bedste sted at køre sin bil hen. Har netop fået lavet en større skade og fik kyndig og saglig vejledning i forløbet. Tak til Pajtim og Co.
Elisabeth
Elisabeth
29. April, 2022.
Bekræftet
Byens bedste værksted Super service som altid hos cipecare. Hurtig reparation trods det var påske. Kan klart anbefale cipecare til alle andre. 5 stjerner herfra.
Henrik Rasmussen
Henrik Rasmussen
29. April, 2022.
Bekræftet
God service God service, bilen virker som ny, fair priser.
Benny Jørgensen
Benny Jørgensen
29. April, 2022.
Bekræftet
Som altid Som altid. Perfekt service på alle områder
Suzie Aulenbach Kyle
Suzie Aulenbach Kyle
14. April, 2022.
Bekræftet
Har brugt værkstedet i mange år Har brugt værkstedet i mange år, med forskellige opgaver. Altid top service og engagement. Prøv det, du bliver ikke skuffet. Super personale såvel Odense som Svendborg.
Erik Lemming
Erik Lemming
9. April, 2022.
Bekræftet
Der er altid en god stemning på… Der er altid en god stemning på kontoret, de gange jeg har været forbi Og denne gang med et andet mærke end en PeugeotSå jeg kan klart anbefale Cipe CareCS Montage
Claus Hansen
Claus Hansen
26. Marts, 2022.
Bekræftet
God service og høflig betjening God service og høflig betjening
Torben Dam
Torben Dam
25. Marts, 2022.
Bekræftet
👍🏻 herfra Der er bare styr på alt,og folk ved hvad de snakker om, kun 👍🏻 herfra af 🤗
Allan Sølvbjerg Færch
Allan Sølvbjerg Færch
24. Marts, 2022.

Vinder af AutoAwards 2019 som årets værksted

AutoAwards 2019 - Årets Værksted

Spørg en mekaniker

Find nærmeste værksted her:

Odense

Østerbro 2
5000 Odense C
Telefon: 66 19 39 00

Åbningstider:
Mandag-Torsdag: 7.00 – 16.30
Fredag: 7.00 – 15.30

Find vej…

Nyborg

Falstervej 14
5800 Nyborg
Telefon: 65 31 41 60

Åbningstider:
Mandag-Torsdag: 7.00 – 16.30
Fredag: 7.00 – 15.30

Find vej…

Svendborg

Grønnemosevej 20
5700 Svendborg
Telefon: 66 19 39 00

Åbningstider:
Mandag-Torsdag: 7.00 – 16.30
Fredag: 7.00 – 15.30

Find vej…

Book tid her