Autoværksted for erhverv

Altid akut, aldrig forhastet

Du må ikke holde stille. Tomgang bliver til modgang. Modgang bliver til tilbagegang. Vi holder dine firmabiler kørende. Hvis uheldet er ude, og vi skal beholde din firmabil, tager vi os af den som en af vor egne.

CipeCare

Hurtigt ind, hurtigt ud

Dine firmabiler må ikke holde stille. Det er vigtigt for dig. Det er vigtigt for os.

Fleksible firmaaftaler

Alle virksomheder er forskellige. Derfor skal din firmaaftale afspejle dine behov og tilpasses din bilflåde. Hos CiPe:Care har vi rene og klare linjer. Vores firmaaftaler giver begge parter de bedste forudsætninger for at holde dine firmabiler kørende.

Du ringer, vi kommer

Er uheldet ude, lyser en lampe, eller vil firmabilen ikke starte? Du ringer, vi kommer, og vi tager selvfølgelig din firmabil med retur. Når skaden eller problemet er ordnet, sørger vi i visse tilfælde for at returnere firmabilen. Spørg for muligheder.

Gratis lånebil

Kom hurtigt videre med en lånebil. Nogle gange kan vi ikke ordne problematikken inden for kort tid – det kan også være, at vi skal vente på reservedele. Det skal du ikke tænke på. Kør afsted i en lånebil. Vi har alt fra varebiler til busser på lager. 

Alt mellem nummerpladerne

Selvom vi er specialister i franske biler, kan vi ordne og servicere de fleste biler og bilmærker. Både privat og erhverv. Vi laver alt mellem nummerpladerne. Lige fra olieskifte til ny tandrem.

Gittes biler holder aldrig stille

Gitte driver et rengøringsfirma på Fyn, hvor hun stiller høje krav til sin bilpark. Det gælder ikke kun bilerne, men også serviceringen af dem. Alle hendes rengøringsassistenter har nemlig adgang til egen firmabil – det gør det nemt og bekvemt for alle Gittes ansatte at køre ude til kunder med de nødvendige remedier og kemikalier.

Ligesom mange andre erhvervsdrivende er Gitte afhængig af, at hendes firmabiler altid er kørende. De må ikke holde i tomgang eller endnu værre; holde helt stille. Men nogle gange er uheldet bare ude, en lampe lyser, og enkelte gange er hendes biler blevet påkørt.

Alt sammen kræver omsorg og udbedring. Og det er netop dét, Gittes firmabiler får med en firmaaftale hos CiPe:Care.

Gitte har oplevet, hvad god service er

For Gitte er alt akut. Firmabilerne skal hurtigst muligt tilbage og indgå i den daglige drift. Nogle gange overnatter Gittes biler bliver hos os et par dage, fordi de kræver lidt ekstra omsorg. Så selvom det er akut for Gitte, forhaster vi os aldrig. Hvis det er tilfældet, har Gitte altid mulighed for at køre afsted i en lånebil.

Gitte kalder det ekstraordinær service. Vi kalder det for service, som det bør være.

Erhvervsaftaler på autoværksted

Book tid på vores værksteder her

Har du brug for en erhvervsaftale?

Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig og dit firma med jeres biler og varevogne, så ring eller send os dine kontaktoplysninger via formen herunder, så vender vi hurtigt tilbage.

Find nærmeste værksted her:

Odense

Østerbro 2
5000 Odense C
Telefon: 66 19 39 00

Åbningstider:
Mandag-Torsdag: 7.00 – 16.30
Fredag: 7.00 – 15.30

Find vej…

Nyborg

Falstervej 14
5800 Nyborg
Telefon: 65 31 41 60

Åbningstider:
Mandag-Torsdag: 7.00 – 16.30
Fredag: 7.00 – 15.30

Find vej…

Svendborg

Grønnemosevej 20
5700 Svendborg
Telefon: 66 19 39 00

Åbningstider:
Mandag-Torsdag: 7.00 – 16.30
Fredag: 7.00 – 15.30

Find vej…

Book tid her