Autoværksted for erhverv

Altid akut, aldrig forhastet

Du må ikke holde stille. Tomgang bliver til modgang. Modgang bliver til tilbagegang. Vi holder dine firmabiler kørende. Hvis uheldet er ude, og vi skal beholde din firmabil, tager vi os af den som en af vor egne.

Hurtigt ind, hurtigt ud

Dine firmabiler må ikke holde stille. Det er vigtigt for dig. Det er vigtigt for os.

Fleksible firmaaftaler

Alle virksomheder er forskellige. Derfor skal din firmaaftale afspejle dine behov og tilpasses din bilflåde. Hos CiPe:Care har vi rene og klare linjer. Vores firmaaftaler giver begge parter de bedste forudsætninger for at holde dine firmabiler kørende.

Du ringer, vi kommer

Er uheldet ude, lyser en lampe, eller vil firmabilen ikke starte? Du ringer, vi kommer, og vi tager selvfølgelig din firmabil med retur. Når skaden eller problemet er ordnet, sørger vi i visse tilfælde for at returnere firmabilen. Spørg for muligheder.

Gratis lånebil

Kom hurtigt videre med en lånebil. Nogle gange kan vi ikke ordne problematikken inden for kort tid – det kan også være, at vi skal vente på reservedele. Det skal du ikke tænke på. Kør afsted i en lånebil. Vi har alt fra varebiler til busser på lager. 

Alt mellem nummerpladerne

Selvom vi er specialister i franske biler, kan vi ordne og servicere de fleste biler og bilmærker. Både privat og erhverv. Vi laver alt mellem nummerpladerne. Lige fra olieskifte til ny tandrem.

Gittes biler holder aldrig stille

Gitte driver et rengøringsfirma på Fyn, hvor hun stiller høje krav til sin bilpark. Det gælder ikke kun bilerne, men også serviceringen af dem. Alle hendes rengøringsassistenter har nemlig adgang til egen firmabil – det gør det nemt og bekvemt for alle Gittes ansatte at køre ude til kunder med de nødvendige remedier og kemikalier.

Ligesom mange andre erhvervsdrivende er Gitte afhængig af, at hendes firmabiler altid er kørende. De må ikke holde i tomgang eller endnu værre; holde helt stille. Men nogle gange er uheldet bare ude, en lampe lyser, og enkelte gange er hendes biler blevet påkørt.

Alt sammen kræver omsorg og udbedring. Og det er netop dét, Gittes firmabiler får med en firmaaftale hos CiPe:Care.

Gitte har oplevet, hvad god service er

For Gitte er alt akut. Firmabilerne skal hurtigst muligt tilbage og indgå i den daglige drift. Nogle gange overnatter Gittes biler bliver hos os et par dage, fordi de kræver lidt ekstra omsorg. Så selvom det er akut for Gitte, forhaster vi os aldrig. Hvis det er tilfældet, har Gitte altid mulighed for at køre afsted i en lånebil.

Gitte kalder det ekstraordinær service. Vi kalder det for service, som det bør være.

Erhvervsaftaler på autoværksted
Christian Nielsen
Christian Nielsen
13. September, 2020.
Bekræftet
Ringede med et problem med bilen og fik en tid til tjek dagen efter. Her blev problemet lokaliseret hurtigt og jeg kom igen senere på dagen, hvor problemet blev afhjulpet. Personalet var rigtig flinke og udviste stor fleksibilitet under reparationen. Meget anbefalelsesværdigt til reparation af bil.
Kim
Kim
7. September, 2020.
Bekræftet
Altid dygtige og engagerede mekanikere; god og hyggelig stemning og venlig kundebetjening - og det hele til absolut fair priser. Min allerbedste anbefaling herfra !
Trine Strandgaard
Trine Strandgaard
18. Juni, 2020.
Bekræftet
De hjalp os i en akut situation og var så søde at presse os ind! Sødt personale! Kan anbefales 100%
Carsten Henriksen
Carsten Henriksen
30. Januar, 2020.
Bekræftet
Bruger værkstedet i Svendborg. Altid god service og til rimelige priser. Er altid klar til at hjælpe ved små akutte problemer og større ting altid til aftalt tid og pris, Har givet god rådgivning ifm. køb af "ny" bil.
Per
Per
14. November, 2019.
Bekræftet
Både jeg og mit netværk oplever super service, fair priser, god rådgivning og masser god energi, når vi bruger CIPe:Care. Så den varmeste anbefaling her fra 👍👍
Christian Fruergaard
Christian Fruergaard
9. August, 2019.
Bekræftet
Første gang jeg fik bilen repareret til omsyn og sikke en god behandling, virkelig venligt personale og en rigtig god pris jeg ikke tror jeg kunne få bedre andre steder. Vi ses helt sikkert næste gang! 🙂 Tak for god behandling og ikke mindst en god pris 😉
Michael Blidegn
Michael Blidegn
7. Juni, 2019.
Bekræftet
Fantastisk værksted! Servicen og fagligheden er i top. Det er altid med et smil man bliver mødt og den faglige kompetence er i i top. Hver gang jeg har besøgt værkstedet har jeg fået en bil tilbage der kører perfekt! Fantastisk personale!
Priyam B Jacobsen
Priyam B Jacobsen
10. Maj, 2019.
Bekræftet
Tak for bilvask, den ekstra service vi fik sammen med årlig dæk skift.
John Jensen
John Jensen
10. Maj, 2019.
Bekræftet
5 store stjerner herfra altid dejlig god betjening god kommunikation bilen bliver lavet perfekt alt er bare i orden.
Birthe Rasmussen
Birthe Rasmussen
3. Maj, 2019.
Bekræftet
Jeg har været kunde ved Cipe:Care i Nyborg i mange år! Her bliver der altid ydet en god betjening og god service. Værkstedet leverer altid et fagligt kompetent stykke arbejde. Afleverer trygt min bil her. Pajtim og John, er altid super venlige og imødekommende!

Book tid på vores værksteder her

Har du brug for en erhvervsaftale?

Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig og dit firma med jeres biler og varevogne, så ring eller send os dine kontaktoplysninger via formen herunder, så vender vi hurtigt tilbage.

Find nærmeste værksted her:

Odense

Østerbro 2
5000 Odense C
Telefon: 66 19 39 00

Åbningstider:
Mandag-Torsdag: 7.00 – 16.30
Fredag: 7.00 – 15.30

Find vej…

Nyborg

Falstervej 14
5800 Nyborg
Telefon: 65 31 41 60

Åbningstider:
Mandag-Torsdag: 7.00 – 16.30
Fredag: 7.00 – 15.30

Find vej…

Svendborg

Grønnemosevej 20
5700 Svendborg
Telefon: 66 19 39 00

Åbningstider:
Mandag-Torsdag: 7.00 – 16.30
Fredag: 7.00 – 15.30

Find vej…

Book tid her