Autoværksted for erhverv

Altid akut, aldrig forhastet

Du må ikke holde stille. Tomgang bliver til modgang. Modgang bliver til tilbagegang. Vi holder dine firmabiler kørende. Hvis uheldet er ude, og vi skal beholde din firmabil, tager vi os af den som en af vor egne.

Hurtigt ind, hurtigt ud

Dine firmabiler må ikke holde stille. Det er vigtigt for dig. Det er vigtigt for os.

Fleksible firmaaftaler

Alle virksomheder er forskellige. Derfor skal din firmaaftale afspejle dine behov og tilpasses din bilflåde. Hos CiPe:Care har vi rene og klare linjer. Vores firmaaftaler giver begge parter de bedste forudsætninger for at holde dine firmabiler kørende.

Du ringer, vi kommer

Er uheldet ude, lyser en lampe, eller vil firmabilen ikke starte? Du ringer, vi kommer, og vi tager selvfølgelig din firmabil med retur. Når skaden eller problemet er ordnet, sørger vi i visse tilfælde for at returnere firmabilen. Spørg for muligheder.

Gratis lånebil

Kom hurtigt videre med en lånebil. Nogle gange kan vi ikke ordne problematikken inden for kort tid – det kan også være, at vi skal vente på reservedele. Det skal du ikke tænke på. Kør afsted i en lånebil. Vi har alt fra varebiler til busser på lager. 

Alt mellem nummerpladerne

Selvom vi er specialister i franske biler, kan vi ordne og servicere de fleste biler og bilmærker. Både privat og erhverv. Vi laver alt mellem nummerpladerne. Lige fra olieskifte til ny tandrem.

Gittes biler holder aldrig stille

Gitte driver et rengøringsfirma på Fyn, hvor hun stiller høje krav til sin bilpark. Det gælder ikke kun bilerne, men også serviceringen af dem. Alle hendes rengøringsassistenter har nemlig adgang til egen firmabil – det gør det nemt og bekvemt for alle Gittes ansatte at køre ude til kunder med de nødvendige remedier og kemikalier.

Ligesom mange andre erhvervsdrivende er Gitte afhængig af, at hendes firmabiler altid er kørende. De må ikke holde i tomgang eller endnu værre; holde helt stille. Men nogle gange er uheldet bare ude, en lampe lyser, og enkelte gange er hendes biler blevet påkørt.

Alt sammen kræver omsorg og udbedring. Og det er netop dét, Gittes firmabiler får med en firmaaftale hos CiPe:Care.

Gitte har oplevet, hvad god service er

For Gitte er alt akut. Firmabilerne skal hurtigst muligt tilbage og indgå i den daglige drift. Nogle gange overnatter Gittes biler bliver hos os et par dage, fordi de kræver lidt ekstra omsorg. Så selvom det er akut for Gitte, forhaster vi os aldrig. Hvis det er tilfældet, har Gitte altid mulighed for at køre afsted i en lånebil.

Gitte kalder det ekstraordinær service. Vi kalder det for service, som det bør være.

Erhvervsaftaler på autoværksted
Bekræftet
Jonas gør det nemt at være kunde hos… Jonas gør det nemt at være kunde hos CiPeCare. I er smilende og professionelle
Morten
Morten
13. Maj, 2022.
Bekræftet
Super service. Super service. Jeg er glad og tryg👌
Dorte Pia Højkilde Danielsen
Dorte Pia Højkilde Danielsen
11. Maj, 2022.
Bekræftet
CiPe:Care Nyborg har et højt niveau CiPe:Care Nyborg er på alle måder en positiv oplevelse. Super godt arbejde, dejlig service og umådelig fleksibel og behagelig behandling. Og så til en fornuftig pris. Selvom man bor i København er det fortsat det bedste sted at køre sin bil hen. Har netop fået lavet en større skade og fik kyndig og saglig vejledning i forløbet. Tak til Pajtim og Co.
Elisabeth
Elisabeth
29. April, 2022.
Bekræftet
Byens bedste værksted Super service som altid hos cipecare. Hurtig reparation trods det var påske. Kan klart anbefale cipecare til alle andre. 5 stjerner herfra.
Henrik Rasmussen
Henrik Rasmussen
29. April, 2022.
Bekræftet
God service God service, bilen virker som ny, fair priser.
Benny Jørgensen
Benny Jørgensen
29. April, 2022.
Bekræftet
Som altid Som altid. Perfekt service på alle områder
Suzie Aulenbach Kyle
Suzie Aulenbach Kyle
14. April, 2022.
Bekræftet
Har brugt værkstedet i mange år Har brugt værkstedet i mange år, med forskellige opgaver. Altid top service og engagement. Prøv det, du bliver ikke skuffet. Super personale såvel Odense som Svendborg.
Erik Lemming
Erik Lemming
9. April, 2022.
Bekræftet
Der er altid en god stemning på… Der er altid en god stemning på kontoret, de gange jeg har været forbi Og denne gang med et andet mærke end en PeugeotSå jeg kan klart anbefale Cipe CareCS Montage
Claus Hansen
Claus Hansen
26. Marts, 2022.
Bekræftet
God service og høflig betjening God service og høflig betjening
Torben Dam
Torben Dam
25. Marts, 2022.
Bekræftet
👍🏻 herfra Der er bare styr på alt,og folk ved hvad de snakker om, kun 👍🏻 herfra af 🤗
Allan Sølvbjerg Færch
Allan Sølvbjerg Færch
24. Marts, 2022.

Book tid på vores værksteder her

Har du brug for en erhvervsaftale?

Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig og dit firma med jeres biler og varevogne, så ring eller send os dine kontaktoplysninger via formen herunder, så vender vi hurtigt tilbage.

Find nærmeste værksted her:

Odense

Østerbro 2
5000 Odense C
Telefon: 66 19 39 00

Åbningstider:
Mandag-Torsdag: 7.00 – 16.30
Fredag: 7.00 – 15.30

Find vej…

Nyborg

Falstervej 14
5800 Nyborg
Telefon: 65 31 41 60

Åbningstider:
Mandag-Torsdag: 7.00 – 16.30
Fredag: 7.00 – 15.30

Find vej…

Svendborg

Grønnemosevej 20
5700 Svendborg
Telefon: 66 19 39 00

Åbningstider:
Mandag-Torsdag: 7.00 – 16.30
Fredag: 7.00 – 15.30

Find vej…

Book tid her