Er du vores næste dygtige medarbejder?

Job hos et autoværksted

Du skal være glad for at gå på arbejde, både som mekaniker og som ansat på et autoværksted. Et godt arbejdsmiljø og mulighed for udvikling er hjertesager hos CiPe:Care. Vi gør, hvad vi kan, for vores medarbejdere er glade for deres arbejde. Alle er en af vor egne.

CipeCare

Din karriere i autobranchen kan starte her

Vi er hele tiden på udkig efter nye og dygtige medarbejdere. Med afdelinger fire steder på Fyn er vi altid klar på en snak om dine muligheder som fx mekaniker i enten Odense, Aarup, Nyborg eller Svendborg. 

Derfor bliver du glad for dit job hos CiPe:Care

1

Læring

Som medarbejder skal du altid udvikle dig. Det er ikke kun godt for den enkelte, men også fællesskabet – og derfor er det også godt for os som virksomhed. Hos CiPe:Care får du gode rammer for både faglig og personlig udvikling.

2

Udvikling

Du skal gå på arbejde for at blive bedre til det. Vi ønsker ikke, at vores gode medarbejdere gror fast i bestemte arbejdsgange eller rutiner. Hos CiPe:Care bliver du altid tilbudt efteruddannelse, selvfølgelig.

3

Mennesket i centrum

Sammen med vores kunder er vores ansatte de vigtigste i vores forretning – vi værner om begge. Vi møder dig, hvor du er i livet. Har du brug for at komme i gang igen efter en længere pause, har du bare lyst til at prøve noget nyt, eller har du altid ønsket at blive mekaniker? Vi har plads til dig.

Drømmer du om at blive mekaniker?

Læring og udvikling er for os, som olie er for din bil. Det er en nødvendighed for en virksomhed som CiPe:Care. Vi sætter en ære i at give vores lærling de bedste muligheder og rammer for at skabe en karriere i branchen.

Så, hvis du drømmer om at blive mekaniker, kan du måske blive lærling hos os.

Book tid her