Få serviceret din bils aircon og klimaanlæg

Har din aircon mistet pusten?

Lugter det af sure sokker, når du starter bilen og dit klimaanlæg? 
Så er det tid til at få det tjekket.

cipecar

Derfor skal du lade os tjekke din bils aircon

Du kan måske genkende dette: Du tænder bilen … og det lugter af sure sokker. Du har ikke glemt sportstasken med vådt tøj fra dagen før … nej. Det er dit klimaanlæg.

Mange oplever, at klimaanlægget afgiver en dårlig lugt. Det skyldes ofte, at der er gået bakterier og skimmelsvamp i dyserne. Og når klimaanlægget så starter, sendes den dårlige lugt inklusiv bakterier ind i kabinen.

Få et bedre indeklima i din bil

Et aircondition-tjek er godt for dig og din bil. Du forbedrer indeklimaet i bilen. Det er trods alt luften, du indånder. Du må ikke gå på kompromis.

Nej tak til bakterier i kabinen

Vi anbefaler at du får tjekket din bils aircon og klimaanlæg hvert andet år. Vi opdager, hvis der er gået bakterier og skimmelsvamp i dyserne – og sørger for du igen kan trække frisk luft ned i lungerne, når du kører bil.

Farvel til lugten af sure sokker

Sure sokker lugter ikke godt. Specielt ikke, hvis du skal køre lange ture. Ved at lade os servicere din bils aircon eller klimaanlæg skal du ikke længere bekymre dig om lugten af sure sokker … den er nemlig væk.

Prisen er prisen

Du er aldrig i tvivl, hvad det koster at få repareret eller serviceret din bils aircon eller klimaanlæg. Prisen er prisen. Opdager vi, at du har brug for yderligere arbejde på din bil, kontakter vi dig for en snak om dine muligheder – og vores anbefalinger.

Priseksempel på service af aircon

Gennemgang og servicering af aircon eller klimaanlæg.

Jonny Hellfach

Dine to veje til godt indeklima i din bil

1

Serviceeftersyn af aircondition

Hvert år forsvinder 10% af kølemidlet i din bils køleanlæg. Når der til sidst ikke er mere kølemiddel tilbage, kan din aircondition gå i stykker. Nå ikke dertil. Få et serviceeftersyn af din aircondition.

2

Udskiftning af aircondition

Det kan være, at din aircondition er helt defekt. Gode mekanikerevner er ikke altid nok. Det betyder, at du skal have en ny. Men det er ofte, at vi kan løse problemet billigere.

Bekræftet
Jonas gør det nemt at være kunde hos… Jonas gør det nemt at være kunde hos CiPeCare. I er smilende og professionelle
Morten
Morten
13. Maj, 2022.
Bekræftet
Super service. Super service. Jeg er glad og tryg👌
Dorte Pia Højkilde Danielsen
Dorte Pia Højkilde Danielsen
11. Maj, 2022.
Bekræftet
CiPe:Care Nyborg har et højt niveau CiPe:Care Nyborg er på alle måder en positiv oplevelse. Super godt arbejde, dejlig service og umådelig fleksibel og behagelig behandling. Og så til en fornuftig pris. Selvom man bor i København er det fortsat det bedste sted at køre sin bil hen. Har netop fået lavet en større skade og fik kyndig og saglig vejledning i forløbet. Tak til Pajtim og Co.
Elisabeth
Elisabeth
29. April, 2022.
Bekræftet
Byens bedste værksted Super service som altid hos cipecare. Hurtig reparation trods det var påske. Kan klart anbefale cipecare til alle andre. 5 stjerner herfra.
Henrik Rasmussen
Henrik Rasmussen
29. April, 2022.
Bekræftet
God service God service, bilen virker som ny, fair priser.
Benny Jørgensen
Benny Jørgensen
29. April, 2022.
Bekræftet
Som altid Som altid. Perfekt service på alle områder
Suzie Aulenbach Kyle
Suzie Aulenbach Kyle
14. April, 2022.
Bekræftet
Har brugt værkstedet i mange år Har brugt værkstedet i mange år, med forskellige opgaver. Altid top service og engagement. Prøv det, du bliver ikke skuffet. Super personale såvel Odense som Svendborg.
Erik Lemming
Erik Lemming
9. April, 2022.
Bekræftet
Der er altid en god stemning på… Der er altid en god stemning på kontoret, de gange jeg har været forbi Og denne gang med et andet mærke end en PeugeotSå jeg kan klart anbefale Cipe CareCS Montage
Claus Hansen
Claus Hansen
26. Marts, 2022.
Bekræftet
God service og høflig betjening God service og høflig betjening
Torben Dam
Torben Dam
25. Marts, 2022.
Bekræftet
👍🏻 herfra Der er bare styr på alt,og folk ved hvad de snakker om, kun 👍🏻 herfra af 🤗
Allan Sølvbjerg Færch
Allan Sølvbjerg Færch
24. Marts, 2022.

Book tid på vores værksteder her