Få serviceret din bils aircon og klimaanlæg

Har din aircon mistet pusten?

Lugter det af sure sokker, når du starter bilen og dit klimaanlæg? 
Så er det tid til at få det tjekket.

cipecar

Derfor skal du lade os tjekke din bils aircon

Du kan måske genkende dette: Du tænder bilen … og det lugter af sure sokker. Du har ikke glemt sportstasken med vådt tøj fra dagen før … nej. Det er dit klimaanlæg.

Mange oplever, at klimaanlægget afgiver en dårlig lugt. Det skyldes ofte, at der er gået bakterier og skimmelsvamp i dyserne. Og når klimaanlægget så starter, sendes den dårlige lugt inklusiv bakterier ind i kabinen.

Få et bedre indeklima i din bil

Et aircondition-tjek er godt for dig og din bil. Du forbedrer indeklimaet i bilen. Det er trods alt luften, du indånder. Du må ikke gå på kompromis.

Nej tak til bakterier i kabinen

Vi anbefaler at du får tjekket din bils aircon og klimaanlæg hvert andet år. Vi opdager, hvis der er gået bakterier og skimmelsvamp i dyserne – og sørger for du igen kan trække frisk luft ned i lungerne, når du kører bil.

Farvel til lugten af sure sokker

Sure sokker lugter ikke godt. Specielt ikke, hvis du skal køre lange ture. Ved at lade os servicere din bils aircon eller klimaanlæg skal du ikke længere bekymre dig om lugten af sure sokker … den er nemlig væk.

Prisen er prisen

Du er aldrig i tvivl, hvad det koster at få repareret eller serviceret din bils aircon eller klimaanlæg. Prisen er prisen. Opdager vi, at du har brug for yderligere arbejde på din bil, kontakter vi dig for en snak om dine muligheder – og vores anbefalinger.

Priseksempel på service af aircon

Gennemgang og servicering af aircon eller klimaanlæg.

Jonny Hellfach

Dine to veje til godt indeklima i din bil

1

Serviceeftersyn af aircondition

Hvert år forsvinder 10% af kølemidlet i din bils køleanlæg. Når der til sidst ikke er mere kølemiddel tilbage, kan din aircondition gå i stykker. Nå ikke dertil. Få et serviceeftersyn af din aircondition.

2

Udskiftning af aircondition

Det kan være, at din aircondition er helt defekt. Gode mekanikerevner er ikke altid nok. Det betyder, at du skal have en ny. Men det er ofte, at vi kan løse problemet billigere.

Christian Nielsen
Christian Nielsen
13. September, 2020.
Bekræftet
Ringede med et problem med bilen og fik en tid til tjek dagen efter. Her blev problemet lokaliseret hurtigt og jeg kom igen senere på dagen, hvor problemet blev afhjulpet. Personalet var rigtig flinke og udviste stor fleksibilitet under reparationen. Meget anbefalelsesværdigt til reparation af bil.
Kim
Kim
7. September, 2020.
Bekræftet
Altid dygtige og engagerede mekanikere; god og hyggelig stemning og venlig kundebetjening - og det hele til absolut fair priser. Min allerbedste anbefaling herfra !
Trine Strandgaard
Trine Strandgaard
18. Juni, 2020.
Bekræftet
De hjalp os i en akut situation og var så søde at presse os ind! Sødt personale! Kan anbefales 100%
Carsten Henriksen
Carsten Henriksen
30. Januar, 2020.
Bekræftet
Bruger værkstedet i Svendborg. Altid god service og til rimelige priser. Er altid klar til at hjælpe ved små akutte problemer og større ting altid til aftalt tid og pris, Har givet god rådgivning ifm. køb af "ny" bil.
Per
Per
14. November, 2019.
Bekræftet
Både jeg og mit netværk oplever super service, fair priser, god rådgivning og masser god energi, når vi bruger CIPe:Care. Så den varmeste anbefaling her fra 👍👍
Christian Fruergaard
Christian Fruergaard
9. August, 2019.
Bekræftet
Første gang jeg fik bilen repareret til omsyn og sikke en god behandling, virkelig venligt personale og en rigtig god pris jeg ikke tror jeg kunne få bedre andre steder. Vi ses helt sikkert næste gang! 🙂 Tak for god behandling og ikke mindst en god pris 😉
Michael Blidegn
Michael Blidegn
7. Juni, 2019.
Bekræftet
Fantastisk værksted! Servicen og fagligheden er i top. Det er altid med et smil man bliver mødt og den faglige kompetence er i i top. Hver gang jeg har besøgt værkstedet har jeg fået en bil tilbage der kører perfekt! Fantastisk personale!
Priyam B Jacobsen
Priyam B Jacobsen
10. Maj, 2019.
Bekræftet
Tak for bilvask, den ekstra service vi fik sammen med årlig dæk skift.
John Jensen
John Jensen
10. Maj, 2019.
Bekræftet
5 store stjerner herfra altid dejlig god betjening god kommunikation bilen bliver lavet perfekt alt er bare i orden.
Birthe Rasmussen
Birthe Rasmussen
3. Maj, 2019.
Bekræftet
Jeg har været kunde ved Cipe:Care i Nyborg i mange år! Her bliver der altid ydet en god betjening og god service. Værkstedet leverer altid et fagligt kompetent stykke arbejde. Afleverer trygt min bil her. Pajtim og John, er altid super venlige og imødekommende!

Book tid på vores værksteder her

Book tid her

Find nærmeste værksted her:

Odense

Østerbro 2
5000 Odense C
Telefon: 66 19 39 00

Åbningstider:
Mandag-Torsdag: 7.00 – 16.30
Fredag: 7.00 – 15.30

Find vej…

Nyborg

Falstervej 14
5800 Nyborg
Telefon: 65 31 41 60

Åbningstider:
Mandag-Torsdag: 7.00 – 16.30
Fredag: 7.00 – 15.30

Find vej…

Svendborg

Grønnemosevej 20
5700 Svendborg
Telefon: 66 19 39 00

Åbningstider:
Mandag-Torsdag: 7.00 – 16.30
Fredag: 7.00 – 15.30

Find vej…