Serviceeftersyn med ægte stempel

Få din bils helbred undersøgt til punkt og prikke

Hvis du vil bevare garantien på din bil, skal du jævnlige servicere bilen. Specielt, hvis bilen skal til syn. Hvornår skal vi undersøge din bil?

cipecar

Derfor skal du lade os gennemgå din bil

Få mest ud af din bils garanti

Garantien dækker dins bil komponenter. Men det er kun, hvis du overholder din bilfabrikants regler for serviceeftersyn. Du mister garantien, hvis du ikke overholder dem. Lad os sørge for, at din bil er i toptunet stand.

Serviceeftersyn er en tryghed

Du får svar på, hvordan din bils tilstand er. Mekanikeren går mere end 30 punkter igennem. Hver en afkrog bliver undersøgt. Det sikrer dig, at du ikke går i stå på motorvejen. Og du sikrer dig, at din bil kan gå gennem syn.

Prisen er prisen

Du er aldrig i tvivl, hvad det koster at få repareret eller serviceret din bil. Prisen er prisen. Opdager vi, at du har brug for yderligere arbejde på din bil, kontakter vi dig for en snak om dine muligheder – og vores anbefalinger.

Service som det bør være

Indlever din bil til service og få en grundig gennemgang af din bil. Det gøres selvfølgelig efter alle forskrifter og afsluttes med et ægte stempel i dit servicehæfte. Ligesom det bør være.

Priseksempel på serviceeftersyn

Peugeot 308 (1.6 BlueHDI 100)

  • Service
  • Sprinklervæske
  • Oliefilter
  • Bundproppakning
  • Vehcare Longlife 0W-30 C2
  • Miljøafgift
  • Arbejdsløn
  • Forbrugsmaterialer
  • Pris i alt Kr. 1786,98
Jonny Hellfach

Sådan kommer du og din bil godt igennem

1

Du bestiller tid

Det er altid fornuftigt at vælge dem med mest erfaring. Der er ikke dét, vi ikke har set. Siden 1995 har vi taget os af alt mellem nummerpladerne. Intet kommer bag på os.

2

Du kører din bil på værksted

Du kører din bil på et af vores fire værksteder. Der står allerede en lånebil klar, hvis du skal videre med det samme. Det er gratis.

3

Du kører herfra med et smil

Du er blevet klogere, når du kører herfra. Din bil er blevet undersøgt til punkt og prikke. Du kender nu din bils helbred.

Christian Nielsen
Christian Nielsen
13. September, 2020.
Bekræftet
Ringede med et problem med bilen og fik en tid til tjek dagen efter. Her blev problemet lokaliseret hurtigt og jeg kom igen senere på dagen, hvor problemet blev afhjulpet. Personalet var rigtig flinke og udviste stor fleksibilitet under reparationen. Meget anbefalelsesværdigt til reparation af bil.
Kim
Kim
7. September, 2020.
Bekræftet
Altid dygtige og engagerede mekanikere; god og hyggelig stemning og venlig kundebetjening - og det hele til absolut fair priser. Min allerbedste anbefaling herfra !
Trine Strandgaard
Trine Strandgaard
18. Juni, 2020.
Bekræftet
De hjalp os i en akut situation og var så søde at presse os ind! Sødt personale! Kan anbefales 100%
Carsten Henriksen
Carsten Henriksen
30. Januar, 2020.
Bekræftet
Bruger værkstedet i Svendborg. Altid god service og til rimelige priser. Er altid klar til at hjælpe ved små akutte problemer og større ting altid til aftalt tid og pris, Har givet god rådgivning ifm. køb af "ny" bil.
Per
Per
14. November, 2019.
Bekræftet
Både jeg og mit netværk oplever super service, fair priser, god rådgivning og masser god energi, når vi bruger CIPe:Care. Så den varmeste anbefaling her fra 👍👍
Christian Fruergaard
Christian Fruergaard
9. August, 2019.
Bekræftet
Første gang jeg fik bilen repareret til omsyn og sikke en god behandling, virkelig venligt personale og en rigtig god pris jeg ikke tror jeg kunne få bedre andre steder. Vi ses helt sikkert næste gang! 🙂 Tak for god behandling og ikke mindst en god pris 😉
Michael Blidegn
Michael Blidegn
7. Juni, 2019.
Bekræftet
Fantastisk værksted! Servicen og fagligheden er i top. Det er altid med et smil man bliver mødt og den faglige kompetence er i i top. Hver gang jeg har besøgt værkstedet har jeg fået en bil tilbage der kører perfekt! Fantastisk personale!
Priyam B Jacobsen
Priyam B Jacobsen
10. Maj, 2019.
Bekræftet
Tak for bilvask, den ekstra service vi fik sammen med årlig dæk skift.
John Jensen
John Jensen
10. Maj, 2019.
Bekræftet
5 store stjerner herfra altid dejlig god betjening god kommunikation bilen bliver lavet perfekt alt er bare i orden.
Birthe Rasmussen
Birthe Rasmussen
3. Maj, 2019.
Bekræftet
Jeg har været kunde ved Cipe:Care i Nyborg i mange år! Her bliver der altid ydet en god betjening og god service. Værkstedet leverer altid et fagligt kompetent stykke arbejde. Afleverer trygt min bil her. Pajtim og John, er altid super venlige og imødekommende!

Book tid på vores værksteder her

Book tid her

Find nærmeste værksted her:

Odense

Østerbro 2
5000 Odense C
Telefon: 66 19 39 00

Åbningstider:
Mandag-Torsdag: 7.00 – 16.30
Fredag: 7.00 – 15.30

Find vej…

Nyborg

Falstervej 14
5800 Nyborg
Telefon: 65 31 41 60

Åbningstider:
Mandag-Torsdag: 7.00 – 16.30
Fredag: 7.00 – 15.30

Find vej…

Svendborg

Grønnemosevej 20
5700 Svendborg
Telefon: 66 19 39 00

Åbningstider:
Mandag-Torsdag: 7.00 – 16.30
Fredag: 7.00 – 15.30

Find vej…